Milujete zvuk motoru a vůni benzínu? Tyto podcasty vám nesmí uniknout

8. října 2021·Zábava·Lenka Skrzeczkova

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Pokud milujete rychlost a řadíte se mezi automobilové nadšence, tak jste na správném místě. Zajímáte se o nejnovější trendy z oblasti auto-moto nebo třeba jen hledáte tipy na zajímavé motoristické akce, tak by vám rozhodně neměly uniknout následující podcasty. Společně s Youradio Talk jsme pro vás připravili přehled těch nejlepších.

Pokud máte rádi, když témata probírají opravdoví odborníci ze světa automobilismu, tak si určitě pusťte Podcast Otevřeně o autech. Česko se už léta řadí mezi automobilové velmoci. Trendy se ale v této oblasti velmi rychle mění, stejně jako preference nebo chování řidičů. Jednotlivými díly provází expert Lukáš Fridrich a každé epizodě porozumí i ten méně zkušený motorista.

Autokult byl hlavně youtubeový projekt. Jedná se o hodinové rozhovory se zajímavými hosty z automobilového prostředí. Pořad bychom doporučili opravdovým milovníkům aut, kteří nechtějí, aby jim unikla kdejaká novinka ze světa aut.

Posledním výborným pořadem z dílny Stanislava Kolmana a Martina Machala je Podcast Auto.cz. Tématem jsou automobily, motorky a závody. Průměrná stopáž je kolem dvaceti minut. Nechybí ani epizody s expertem ze světa motorů Martinem Vaculíkem, který také odpovídá na dotazy fanoušků.

Pokud tedy milujete hluk motoru, spálené gumy nebo jste jen prostě nadšenci do aut či motorek, tak neváhejte a jeden ze zmíněných podcastů si pusťte na Youradio Talk.

Zábava - další články

Doporučujeme