Moderátoři Frekvence 1 předávají osobně posluchačům vysněné vánoční dárky za statisíce

9. prosince 2021·Zábava·Iva Pavlousková

Míra Michálek, Lubka Ponížilová, foto: Frekvence 1

Ježíšek Frekvence 1 v podobě oblíbených moderátorů Marty Jandové, Lubky Ponížilové, Míry Michálka, Jany Knížkové, Romana Mikesche, Robina Sobka a Tomáše Fíly naděluje dárky posluchačům od pondělí 13. prosince až do pátku 24. prosince. Na Štědrý den a Silvestra pak připravuje speciální sváteční program plný zábavy a hudby.

Ježíšek Frekvence 1

Frekvence 1 rozdává každý den vánoční dárky za stovky tisíc korun. Stačí, když zájemce napíše vánoční přání Ježíškovi pro své blízké s příběhem a odešle ho přes web rádia. Pak už může jenom čekat, zda Ježíšek zazvoní s vysněným dárkem právě u dveří. Až do Štědrého dne nadělují vánoční dárky osobně moderátoři Marta Jandová, Lubka Ponížilová, Míra Michálek, Jana Knížková, Roman Mikesch, Robin Sobek a Tomáš Fíla. Marta Jandová bude předávat dárky posluchačům letos poprvé. S nadšením říká: „Moc se těším, že rozvezu některému posluchači dárek. Pocit udělat někomu radost je k nezaplacení! Miluji to i doma, když mohu rodině dávat dárky. Pocit někomu něco dát, na co se těší, z čeho bude mít stoprocentně radost, je daleko lepší, než když já sama dostanu dárek. Myslím, že to máme takto všichni.“ Moderátorka ještě prozradila, že ona plánuje dárky klidně půl roku dopředu. Postupně si píše poznámky, kdo co řekne, že by se mu líbilo, nebo když si všimne, že někdo něco potřebuje. Naopak kolegové Lubka Ponížilová a Míra Michálek mají již velmi bohaté zkušenosti s nadělováním dárků posluchačům. Podle jejich slov předali snad už úplně vše od šicího stroje, lyží, snowboardu, sedačky do auta i do obývacího pokoje, sekačky na trávu až po invalidní vozík, výbavy pro miminko či pejska. Jednou vezli dokonce oslíka do Nové Paky, na jeho převoz museli sehnat speciální vozík pro zvířata. Dostal jméno Burák a jeho majitel čas od času do rádia napíše, jak se má a nechá mu zahrát písničku na přání. Přání Ježíškovi tenkrát poslala manželka. „Posluchači se na nás mohou s plnou důvěrou obrátit, jsme absolutní profesionálové ve vybírání a rozdávání dárků,“ zdůrazňuje Míra Michálek. Lubka Ponížilová ho doplňuje: „Tohle je lepší než loňské proplácení účtů. Tady si můžete přát dárek pro někoho, o kom víte, že by ho moc chtěl, ale nemůže si ho sám dovolit.  Nejedno oko nezůstává u předávání suché.

Všechny potřebné informace jsou na webu.

Štědrý den na Frekvenci 1

Vánočním ránem již po páté provede posluchače dvojice Lubka Ponížilová a Míra Michálek, vysílat jako každý den budou od 6 do 10 hodin. Oba se smíchem říkají: „Žádný strachy, o naše hosty nepřijdete ani na Vánoce. Bude jím Jiří Strach.“  Pohádkový režisér a herec Jiří Strach za nimi dorazí do vysílání v 9 hodin.  Hlavní téma rozhovoru je tedy jasné – pohádky, bavit se budou ale i o trávení vánočních svátků. Jak vypadají svátky u Marty Jandové jistě prozradí moderátorka ve svém pořadu Co se děje … s Martou Jandovou od 11 hodin.  To nejlepší z muziky s Robinem Sobkem bude vysílat Frekvence 1 od 11 do 14 hodin. Následovat bude od 14 do 16 hodin Odpoledne s Janou Knížkovou a Roman Mikeschem. Ti ještě společně uvedou od 16 hodin speciální Vánoční hitparádu s TOP 13 vánočních songů všech dob podle Frekvence 1. „V rádiu totiž není nikdo vhodnější – to neříkáme proto, že bychom byli namyšlení – to je prostě fakt. Nikdo totiž tolik nerozumí vánoční muzice jako my dva. Třeba tu naší oblíbenou Už se zase těšíme na Ježíška si zpíváme bez rozdílu roční doby,vysvětlují Jana Knížková a Roman Mikesch, proč právě oni dva ji mají uvádět.

Silvestr na Frekvenci 1

Na Silvestra bude Frekvence 1 vysílat speciální hodinový díl Press klubu od 18 hodin s moderátorkou Helenou Šulcovou a imitátorem Petrem Jablonským. “Rozhovorům s politiky už se snažím vyhýbat, ale když přijdou do studia politici v podání Petra Jablonského, tak si to nemohu nechat ujít. Je fajn a děkuji Frekvenci 1, že můžeme navázat na loňský Silvestrovský Press klub, na který jsme dostali spoustu skvělých reakcí. Doufám, že z té komedie, kterou předvádí jak končící, tak i nastupující vláda, uděláme s Petrem v Silvestrovském Press klubu ještě větší komedii. I když to už asi snad ani nejde,” zamýšlí se Helena Šulcová. Od 19 hodin bude na něho navazovat Silvestrovská hitparáda s TOP 12 nejhranějších songů v tomto roce podle jednotlivých měsíců. Moderátoři pořadu Jana Knížková a Roman Mikesch posluchačům slibují: „Nalaďte si nás a zažijte s námi nekonečnou (hodinu trvající) smršť té nejlepší muziky. Čeká vás hudební orgasmus v přímém přenosu. Začínáme v devět večer a těšíme se na vás. Silvestrovská hitparáda na Frekvenci 1 – atrakce, legrace, kreace!“

 

 

 

 

Zábava - další články

Doporučujeme