Muž překvapil svého psa, převlékl se za jeho oblíbenou hračku. Jeho reakce obletěla celý internet

4. dubna 2022·Zábava·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Profimedia)

Obrovskou radost udělal páníček svému štěněti Charliemu. Pes nadevše zbožňuje svoji plyšovou kachnu a tráví s ní veškerý svůj volný čas. Proto se jeden z manželů převlékl za kačera v životní velikosti a radostná reakce pejska poté obletěla celý internet. Informoval o tom server The Dodo.

Štěně Charlie má i další hračky, se kterými si může hrát, kdykoli se mu zamane. Přesto vždy zvolí plyšovou kachnu jménem Mr. Quackers.Všimla jsem si, že si ho vzal, kamkoli šel. Dokonce s ním v noci spí,” řekla serveru The Dodo majitelka psa Alicia. Nikdy předtím jsem ho neviděla chovat se takto k nějaké plyšové hračce,” dodala. Ze psa a kačera se tak stala nerozlučná dvojice.

View this post on Instagram

A post shared by Charlie The Golden (@charlie_the_golden18)

Když Alicia s manželem viděli, jak se pejsek do plyšové hračky zamilovalo, rozhodli se ho překvapit. Zrealizovali pro něj návštěvu v podobě Mr. Quackerse v lidské velikosti. Za plyšáka se ochotně převlékl Aliciin manžel. Kostým kachničky, která se dokonale podobá menší verzi, sehnal v obchodě.

Manželé následně na instagramu sdíleli video reakce Charlieho. Na videu je zřejmé, že když pejsek spatřil oblíbenou hračku v lidské velikosti, udělalo mu to obrovskou radost. Jakmile Charlie uviděl Mr. Quackerse v životní velikosti, začal radostí vrtět ocasem,” popsala Alicia. Nemohlo to dopadnout lépe,” pochvalovala si.

View this post on Instagram

A post shared by Charlie The Golden (@charlie_the_golden18)

Podle majitelky štěněte si tento okamžik budou ještě všichni zúčastnění pamatovat hodně dlouho. Charlie by bezpochyby byl spokojený i kdyby jeho oblíbená plyšová hračka nikdy neožila. Ale pro majitele stálo za to vidět radost svého psího miláčka.

Zábava - další články

Doporučujeme