Muž sdílel fotku jídla, které uvařil. Kvůli vtipné chybě se stala virálem

16. října 2020·Zábava·Barbora Pisingerová

Foto: Twitter / Gianmarco Soresi

Učit se nové věci je vždycky užitečné. Ne nadarmo se ale říká, že žádný učený z nebe nespadl. S nějakými těmi chybami se v začátcích zkrátka musí počítat. Když se muž jménem Gianmarco Soresi na Twitteru pochlubil s jídlem, které vlastnoručně uvařil, přesvědčil se o tom tou méně příjemnou cestou. 

Světová pandemie nového typu koronaviru donutila řadu lidí, aby se poprvé v životě začali věnovat kulinářskému umění. Se zavřením restaurací, výraznými omezeními a snahou řady občanů co nejméně se pohybovat mezi dalšími lidmi se zkrátka nabízí namísto vysedávání v příjemném podniku nebo večeře u přátel vyzkoušet svou vlastní kuchyni.

Ke stejnému závěru došel i muž jménem Gianmarco Soresi. Se svým výtvorem se nakonec pochlubil i na sociálních sítích. “Učím se vařit, jde to skvěle,” rýpnul si sám do sebe v popisku.

Na snímku je totiž patrné, že z papriky v pánvičce zapomněl před porcováním sundat samolepku od dodavatele. Komentujícím se navíc nezdál ani způsob, jakým Soresi zeleninu nakrájel. “Tos tu zeleninu roztrhal holýma rukama?” ptal se například jeden z nich. “Ta zelenina vypadá, jako by ji nakrájel vlastní pusou. A samolepka na paprice? Neee,” pozastavuje se další. Příspěvek rychle pobavil řadu lidí a vysloužil si tisíce sdílení a stovky komentářů.

 

Zábava - další články

Doporučujeme