Muž vynadal ženě, že kojí na veřejnosti. Okamžitě toho litoval

22. února 2020·Zábava·Karolína Stránská

Nezáleží na tom, jak staří jste. Vaši rodiče mají vždycky právo vás okřiknout, pokud vyvádíte naprosté vylomeniny. Platí to i u čtyřicetiletých chlapů!

Fotografka Tanja Krstic Radusinovic kojila svého devítiměsíčního syna u bazénu, když zažila poměrně nepříjemný incident.

“Sedíme si u bazénu a já kojím svého syna pod ručníkem, aby ho nic nerozptylovalo. Najednou k nám přijde chlap, je mu asi 40 let, a říká mi: ‘S dovolením, vy tady kojíte?’ a já mu říkám, že ano. On mi odpoví: ‘Nemyslím si, že byste to tady měla dělat.’. Myslela jsem si, že vstanu a jednu mu ubalím, ale jeho maminka, sedmdesátiletá rázná stařenka, vstala a zařvala na něj: ‘COS TO TÉ PANÍ ŘEKL, KEVINE? Co to má znamenat, takhle jsem tě nevychovala! Kojila jsem tě, než ti bylo osmnáct měsíců!’ On jí na to řekl, že to mu nikdy nesdělila. ‘NENÍ O ČEM MLUVIT, KEVINE. JE TO ÚPLNĚ NORMÁLNÍ!'”

Kevin se mamince omluvil, “stáhl ocas” a po zbytek dne s ním stařenka nepromluvila. Kojící maminka dodala, že i přes jeho šílené chování jí ho bylo na chvíli i líto.

Zábava - další články

Doporučujeme