Něco tady nehraje! Tato FOTKA děsí uživatele internetu, uhodnete proč?

12. února 2018·Zábava·Karolína Stránská

Pokud jste si ještě nestihli všimnout, zamilované fotky párů okupují sociální sítě už nějaký ten rok. Od rozpačitých momentů po zásnuby, mnohé dvojice mají pocit, že svou společnou cestu musí dokumentovat, co nejdetailněji už to půjde. Občas se však naskytne selfie, které vybočuje z řady.

Co třeba fotka twitterového uživatele Andyho? Na svém profilu zveřejnil následující FOTKU s popiskem “Miluji svou přítelkyni, ačkoliv je to blíženec”.

Na první pohled člověk vůbec nechápe, proč se fotka dočkala více než 90 000 lajků. Proč všechny tak moc zajímá snímek dvou mladých lidí, kteří vedle sebe stojí a usmívají se?

Vypadá to jako jakákoliv jiná fotka, že? A zkusili jste se na ni zadívat pozorněji? Jakmile to uvidíte, nebudete schopni si to odmyslet. Zdá se totiž, že Andyho přítelkyně má dva obličeje. Nejedná se o potomka samotného ďábla. Jak jeden uživatel v komentářích vysvětlil, tato Photoshopem upravená fotka koresponduje právě s popiskem, který zmiňuje blížence. Toto znamení bývá často znázorňováno právě dvěma obličeji a je charakterizováno svou rozpolcenou povahou.

Zábava - další články

Doporučujeme