»Nejhorší stromeček na světě« se okamžitě rozpadl. Podle lidí naprosto vystihuje letošní rok

29. prosince 2020·Zábava·Barbora Pisingerová

Foto: TikTok / miss__melody

Letošní Vánoce budou rozhodně pořádně unikátní. Po dlouhých měsících nepříjemných událostí se sice všichni těšíme na svátky klidu a míru, ani Vánoce ale nebudou stoprocentní. Mnozí z nás neuvidí své blízké, někteří o ně dokonce přišli, jiní mají zase kvůli pandemii hluboko do kapsy. Všeobecnou mizérii geniálně vystihlo virální video "nejhoršího stromečku na světě". 

Letošní rok byl pro mnohé lidi po celém světě opravdovou zkouškou. Dlouhé měsíce lockdownů, karantén a sociální izolace se silně podepsaly na našem duševním zdraví. Někteří ještě k tomu přišli o práci, zkrachoval jim podnik nebo ztratili někoho blízkého.

Jak to tak bývá, z každého neštěstí si ale lidé dovedou udělat legraci. Hitem sociální sítě TikTok se stalo video stavění vánočního stromečku, které podle mnohých uživatelů naprosto vystihuje rok 2020.

 

Foto: TikTok / miss__melody

Záběry se objevily na účtu mladé dívky jménem Melody, nicméně autorem je údajně její teta. Ta chtěla na památku natočit, jak dívčin bratranec Shane postaví rodinný vánoční stromek. Bohužel to ale nedopadlo úplně podle plánu. Stromeček se ihned po přestřihnutí sítě rozpadl.

Ze stromku opadly veškeré větve ze spodní části a zbyl mu tak o poznání delší kmen, než rodina zamýšlela. Naštěstí rodina netratila smysl pro humor a z drobné patálie si na internetu udělala legraci. “Jestli tohle dokonale nevystihuje rok 2020, tak už nevím co,” napsala dívka k videu na TikToku.

 

Foto: TikTok / miss__melody

Příspěvek se stal okamžitě hitem a rychle nabral tisíce shlédnutí. Řada lidí sdílela stejný názor a z legrace stromek pasovali na “nejhorší vánoční stromek na světě”.

Zábava - další články

Doporučujeme