Nejsledovanějším nedělním pořadem byl seriál Zločiny Velké Prahy. Přesto jedno velké zklamání, hodnotí diváci

2. února 2021·Zábava·Lenka Skrzeczkova

Zločiny velké Prahy (Foto: archív Česká televize/Pavla Černá)

V neděli měl na obrazovkách České televize (ČT) premiéru kriminální seriál Zločiny Velké Prahy. Večer ho sledovalo více než dva miliony diváků. Velký podíl na sledovanosti má lákavé obsazení v podobě Jiřího Bartošky, Jiřího Langmajera, Miroslava Táborského, Denisa Šafaříka nebo Jaroslava Plesla. Bohužel diváci jsou na vážkách. Z prvního dílu mají rozporuplné pocity, seriál označili za nemastný a neslaný.

První díl kriminálního seriálu byl sice nejsledovanějším nedělním pořadem letošního ledna. “Epizoda Dáma v studni zaujala zejména ženy starší pětačtyřiceti let. Sledovanost rostla také s dosaženým vzděláním,” uvedla mluvčí ČT Karolina Blinková.

Diváci jsou zklamaní

Přesto diváky po zhlédnutí zahltily rozporuplné pocity, které společně sdíleli na sociální síti Facebook. “Bohužel, čekal jsem od toho víc. Od příjezdu na statek, bylo jasné, kdo vraždil. Tohle se nepovedlo. Četnické humoresky a Četníci z Luhačovic jsou v novodobé historii České televize nejlepší,” napsal na Facebook Bohuslav. Zatím mám pocit poněkud rozporuplný… Je to takové unavené, bez jiskry… Obsazení skvělé… Třeba příští díly překvapí,” dodala divačka Markéta.

Co říkáte na detektivní práci inspektora Budíka a jeho týmu na zemědělském statku mezi krávami? Případ dámy utopené ve…

Posted by Česká televize on Sunday, January 31, 2021

 

Režisérem je Jaroslav Brabec a seriál se vrací do dvacátých let minulého století. Hlavním hrdinou je šéfinspektor Hynek Budík, kterého hraje Jaroslav Plesl. Za parťáka má Jiřího Langmajera, který ztvárňuje inspektora Havlíka. Ten je proslulý zejména tím, že vyšetřuje “přes postel”, protože má v každé hospodě aspoň jednu známost.

Někteří diváci, ale doufají, že se seriál rozjede a dávají mu šanci. “Několikrát jsem během toho usnula. Ale dám tomu příští neděli šanci,” dodává Táňa. Nechme se tedy překvapit a uvidíme, co si pro nás tato nová mordparta v pokračování připraví.

Foto: archív Česká televize

Zábava - další články

Doporučujeme