Niky z Talentu (11) prorazila v zahraničí! Po pohádkové výhře si jí všimla slavná kapela

2. prosince 2018·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: instagram / nikoletadrummer

Na světě je teprve jedenáct let, už nyní si však plní své velké sny. Řeč je o mladičké Nikoletě, která zvítězila v mezinárodní soutěži Česko Slovensko má talent. Nejen, že tím získala odměnu 50 tisíce eur, tedy v přepočtu více než milion českých korun, ale upoutala také pozornost profesionální zahraniční kapely!

Když přišla teprve jedenáctiletá Nikoleta Šurinová a pódium, působila jako zjevení. Většina diváků předpokládala, že dívka předvede pěvecké vystoupení. To se však velmi spletli. “Já zpívat nebudu, ale budu bubnovat,” prohlásila s úsměvem před kamerami.

“Budu hrát písničku od Aviciiho. Je krásná a nabíjí mě neskutečnou energií,” uvedla školačka. Pak už jen všem přítomným dokázala svůj nesporný talent.

View this post on Instagram

#nikoletadrummer #drumergirl #drummer #rocker #rock #drums #drummers

A post shared by Nikoleta Šurinová (@nikoletadrummer) on

Podle slovenského tisku však výhrou v soutěž dívčina karéra nekončí. Nikoletu mezi sebe přijali hráči kapely Rockin’1000, která se v zahraničí těší rozsáhlé fanouškovské základně. “Nemůžu vyloučit, že její kariéra bude nadále pokračovat v zahraničí,” uvedl pro slovenský server Čas.sk Nikoletin hrdý otec.

 

Zábava - další články

Doporučujeme