Nova odtajnila soutěžící nové reality show Survivor, jsou mezi nimi celebrity. Diváci zuří

29. prosince 2021·Zábava·Lenka Skrzeczkova

Soutěžící reality show Survivor. (Foto: se souhlasem TV Nova)

V lednu se na obrazovkách TV Nova objeví nejdrsnější reality show Survivor. Soutěžící budou bojovat o přežití v exotické Dominikánské republice. Teď televize odtajnila soutěžící. Jsou mezi nimi i české a slovenské celebrity. To se nelíbí divákům, řada z nich pořad zavrhla, ještě před odvysíláním prvního dílu.

Nova zveřejnila na facebooku video, kde postupně představuje soutěžící. Z řad široké veřejnosti tam je osm Čechů a čtyři Slováci. Aby byla show pro diváky atraktivnější, dalších 12 soutěžící tvoří české a slovenské celebrity. Celkem tak o přežití bude bojovat 24 lidí.

Reality show bude provázet česko-slovenská moderátorská dvojice. Sportovní komentátor, moderátor Ondřej Novotný a moderátor Martin Šmahel.

Ze známých celebrit show uvidíte populárního slovenského MMA zápasníka Gábora Borárose, jednoho z účastníků soutěže Love Island Nathana Christiána Dzaba, herce Vojtěcha Drahokoupila, influencerku a bývalou moderátorku Snídaně s Novou Nikolu Čechovou, herečku Ivu Pazderkovou, moderátora Evropy 2 Tomáše Zástěru, soutěžící MasterChef Česko 2020 Chili Ta Thuy, bývalého fotbalistu a modela Matěje Paprčiaka, herečku Barboru Jánovou, slovenského influencera Daniela Štraucha alias Goga, vítězku reality show Farma Xénii Gregušovou a sportovkyni Veroniku Havlik.

Diváci jsou znechuceni

To se ale nelíbí divákům, kteří se na novinku těšili. “Tak to je vtip ne? Co tam dělají známé tváře? To vybírala na castingu modelingová agentura nebo co? Jsem se na tento pořad těšila, že bude možná na co koukat, na obyčejné lidi… Ale přešla mě chuť,” napsala na Facebook Zuzana. “To si děláte p*del… aneb když máš možnost udělat kvalitní pořad, inspirovat se v zahraničí, udělej z toho typickou českou bramboračku, kam kvůli sledovanosti nacpeš profláknutý ksichty,” dodal Petr.

Nechme se tedy překvapit, jaká nová reality show bude a kdo si odnese pohádkovou výhru ve výši 2 500 000 korun . První epizodu TV Nova odvysílá 11. ledna ve 20:20. Už teď je ale jasné, že pořad má řadu odpůrců, kteří dají přednost originálu, než verzi s českými a slovenskými celebritami.

Zábava - další články

Doporučujeme