Otec koupil dceři speciální plavky, aby na ni muži nekoukali: Dal na ně vlastní obličej

15. září 2019·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: Twitter

Můžeme si o tom myslet co chceme, ale pravdou zůstává, že někteří otcové by ke svým dcerám nejraději vůbec žádné muže nepouštěli. Stejný pohled na věc má i otec mladé ženy jménem Megan Echlin (26) z Anglie. Když spolu se svou rodinou dorazila na dovolenou do Bulharska, připravil jí netradiční překvapení.

Mladá Angličanka Megan Echlin z Nottinghamu má se svou rodinou výborné vztahy. Skupina příbuzných se proto domluvila a na dovolenou u moře vyrazila pěkně pospolu. Když Megan dorazila do hotelu poblíž bulharské pláže v letovisku Sluneční pobřeží, čekalo ji na místě veselé přivítání.

Její malá neteř jí na uvítanou podala dárek, který Megan okamžitě vykouzlil úsměv na tváři. Když ho však rozbalila, vyšlo najevo, že pravým dárcem je ve skutečnosti její otec. Dívka v balíčku nalezla jednodílné dámské plavky své velikosti s obrovským obličejem svého otce vepředu i vzadu. “To aby na tebe nekoukali žádní muži,” vysvětlil jí tatínek.

Žena, která je pro každou legraci, si plavky ihned oblékla a vyrazila v nich k bazénu. Ukázalo se však, že otcův záměr úplně nevyšel – na Megan koukali všichni muži, ženy i děti v okolí.

Vypečený tatínek toho dne odrovnal svou dceru ještě jednou. Aby jí ukázal, že snese i vlastní medicínu, nechal vyrobit speciální kousek oděvu také pro sebe. Když se rodina scházela v restauraci k večeři, dorazil v tričku, které pokrývaly snímky dceřina obličeje. Lidé při pohledu na dvojici rychle zjistili, o co jde a nápad je velmi pobavil. Mnoho z přihlížejících dokonce otce s dcerou požádalo, zda by si s nimi mohli udělat společnou fotku. Rodina tak na dovolenou zřejmě jen tak nezapomene.

Zábava - další články

Doporučujeme