Pár nahradil svatební kytičky něčím neobvyklým! Každý dostal živé štěně

14. února 2018·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: Bored Panda

Taková svatba se jen tak nevidí! Snoubenci Becky a John z USA se shodou okolností připletli k nalezení celého vrhu opuštěných štěňat. Budoucí novomanželé ihned několik chlupáčů přijali do dočasné péče. Neodradila je ani blížící se svatba! Ta tak získala jedinečnou atmosféru a snoubenci mají skutečně výjimečné svatební fotografie.

Becky a John byli zrovna uprostřed plánování své svatby, když jejich známý nalezl pět opuštěných štěňat. Mladý pár už spolu vychovával malá selátka i telátka a tak si řekli, že to nemůže být o nic těžší. Nejprve si do dočasné péče vzali dva psí mrňouse pojmenované Patch a Penny.

Štěňátka byla ještě natolik malinká, že nemohla osamotě zůstat ani na chvíli. Když museli snoubenci absolvovat pochůzky ohledně líbánek nebo svatby, museli proto vzít své chlupaté ratolesti s sebou ve speciální tašce, jako správný rodiče s sebou vozit lahvičky a místo plen absorpční podložky.

Netrvalo dlouho a vzali si k sobě ještě další tři prcky, kteří dostali jména Roley, Freckles a Lucky. Z celého vrhu se snažili postarat o co největší počet psích miminek. Jak se blížil velký den snoubenců, ani jim nepřišlo na mysl, že by snad opuštěná štěňátka ze své svatby vynechali. Místo svatebních kytic proto každý obdržel malé štěňátko.

Z neobvykle svatby vznikly nádherné a unikátní fotografie. Pejskové nakonec nalezli své domovy už krátce po svatbě. Zájemci museli podat detailní žádost spolu s doporučením od jejich veterináře. Patch nakonec skončil u tety ženicha, takže se svými někdejšími pečovateli zůstal nadále v kontaktu. A jedinečná svatba se určitě všem svatebčanům nesmazatelně vryla do paměti.

Zábava - další články

Doporučujeme