Pastor si pozval do kostela dominy. Na oltáři se oddávali milostným hrátkám

14. října 2020·Zábava·Lenka Skrzeczkova

Ilustrační foto (Foto: Shutterstock.com)

Katolická církev v New Orleans řeší obrovský skandál. Reverend Travis Clark byl na konci září přistižen v tamním kostele, jak se na oltáři oddává milostným hrátkám. Společnost mu dělaly dominy Mindy Dixon a Melissa Cheng, které jsou známé pod pseudonymy Lady Vi a Císařovna Ming. Znesvěcený oltář nechal arcibiskup spálit.

Celý incident se odehrál v kostele svatého Petra a Pavla v New Orleans. Ženy se v něm setkaly s pastorem Clarkem, ale rozhřešení rozhodně nehledaly. Dominy měly jasný cíl. Oddat se sexuálnímu styku s knězem a to přímo na oltáři. Clark byl následně vyloučen a exkomunikován. “Jsem rozzuřen jeho chováním,” sdělil médiím neworleanský arcibiskup Gregory Aymond. Orgie si trojice dokonce natáčela.

Na incident upozornil kolemjdoucí muž, který si všiml, že se ve svatostánku ještě svítí. Následně se podíval oknem, zhrozil se a zavolal policii. Trojice byla zatčena a podle serveru Novinky.cz obviněna z obscénního chování.

Podle arcibiskupa bylo chování kněze žalostné a démonické. “Jakmile detaily vyšly najevo, nechali jsme oltář odstranit a spálit,” vysvětlil Aymond. Poté dodal, že nový oltář vysvětí následující den. Pastor s dominami čelí obvinění z obscénního chování a hrozí jim až tři roky za mřížemi.

Co na to Jan Kraus?

Zábava - další články

Doporučujeme