»Pes mi sežral domácí úkol« Výmluva, která na Filipínách je pravdou

17. prosince 2020·Zábava·Lenka Skrzeczkova

Ilustrační foto (Zdroj: Shutterstock.com)

Určitě školní výmluvu typu "pes mi sežral domácí úkol" slyšel každý z vás. Bohužel tato obvykle vtipná věta se stala na Filipínách reálnou. Mladík zachytil skrytou kamerou své dva psy, kteří se s radostí pustili do jeho domácích úkolů. Informoval o tom server People.

Neuvěřitelné video zveřejnila filipínská rodina. Jejich dva psi Sam a Mayor se vkradli přes noc do obývacího pokoje, kde na skříňce zůstaly ležet domácí úkoly jednoho ze členů domácnosti. Psi v daný moment neváhali a pustili se společně do této netradiční bašty.

Celý incident natočily rodinné bezpečnostní kamery. Video, tak potvrdilo nejstarší a nejpoužívanější výmluvu. “Pes mi sežral domácí úkol.” Hladové krky nezastavil ani herní ovladač, který byl na stohu papírů položený.

Podobný případ psího plenění se už stal

Loni rodina žijící v Anglii zažila něco podobného. Nejprve si mysleli, že jejich domov někdo vykradl. Později se ale ukázalo, že dům převrátila naruby jejich fenka kokršpaněla Dory.

“Šli jsme nakupovat a byli jsme z domu pouhé dvě hodiny,” popsala Dylan Raynor pro Caters News Agnecy. “Když jsme dorazili zpět, moje matka se podívala do okna a mysleli jsme si, že jsme byli vyloupeni,” dodala.

Fenka Dory si totiž dala pořádně záležet. Většina skříní i odpadkový koš byly vyprázdněné a roznesené po kuchyni. “A když jsme si všimli stop po jídle a nepoživatelných věcí, uvědomili jsme si, že nás Dory vyplenila,” řekla Dylan pro News Agency.

Foto: Daily Mail

 

Zábava - další články

Doporučujeme