Pokáč: Radiokemp Frekvence 1 v Plzni byl velká pecka

9. srpna 2022·Zábava·Iva Pavlousková

Míra Michálek, Pokáč, Lubka Ponížilová, foto: Frekvence 1

Hlavní hvězdou Radiokempu Frekvence 1 v Plzni byl Pokáč. Celá akce začala ve 14 hodin a vyvrcholila hodinovým koncertem oblíbeného písničkáře, který rozezpíval a roztančil návštěvníky všech věkových kategorií. Dění z Radiokempu Frekvence 1 bylo celou dobu přenášeno živě do éteru. Návštěvníci na místě mohli nahlédnout pod pokličku vzniku živého vysílání a potkat se s oblíbenými moderátory Lubkou Ponížilovou, Mírou Michálkem a Tomášem Fílou.

„Musím říct, že i tentokrát stejně jako loni to byla velká pecka. Ačkoliv jsem tu byl jako náhradník za Rybičky 48, tak jsem si to naprosto užil, na 100 %,“ zhodnotil své vystoupení v zákulisí Pokáč. Se smíchem ještě dodal: „Děkuji všem, co přišli, vydrželi až do konce, a pak odejdou domů“ Písničkář také vtipkoval, že sice původně přemýšlel, že by zaskočil v Rybičkách 48 za zpěváka Kubu Rybu, který přišel o hlas, ale že se přeci jenom bojí jeho ohnivé kytary, tak si raději převezl svou vlastní a ukulele, ze kterých žádné plameny nešlehají.

Podle reakcí nadšeného publika, které Pokáč roztančil a rozezpíval hned první skladbou Co z tebe bude, si hodinový koncert náramně užili všichni.  Následovaly skladby jako například Jsem pozitivní, Nešahej na mě, Koupil jsem si bitcoin, Úplně levej a novinka Rodinný typ. Chybět samozřejmě nemohly ani vypalovačky jako Mám doma kočku nebo Matfyzák na discu. Na ukulele zahrál minisongy Vlasy a Rád chodím na poštu. Pro všechny fotbalové fanoušky, mezi které patří i on sám, zahrál speciální fotbalovou Patrik Schick Song. Skladba patří do série Pokáčových rychlovek, které již více dva roky skládá exkluzivně pro Frekvenci 1. Na závěr koncertu ještě podepsal speciální modrou kytaru Frekvence 1. Po vystoupení písničkář ani nestihl odejít z pódia, a už zájemci o fotky a autogramy vytvořili dlouhou frontu.

Dění z Radiokempu v Plzni ve středu 3. srpna přenášela Frekvence 1 po celou dobu akce od 14 do 20 hodin živě do vysílání, aby si pohodovou letní atmosféru mohli užít všichni posluchači. Návštěvníci kempu měli navíc jedinečnou možnost setkat se moderátory Lubkou Ponížilovou, Mírou Michálkem a Tomášem Fílou.Ti odvážnější se s nimi vyfotili nebo získali podpisy, a ti úplně nejodvážnější si sami vyzkoušeli živé vysílání.

Na závěr příjemně stráveného dne pak společně Lubka Ponížilová a Míra Michálek pozvali všechny na Paráda fest Frekvence 1, který proběhne v sobotu 13. srpna na Konopišti. Všechny potřebné informace k Paráda festu Frekvence 1: https://paradafest.frekvence1.cz/

Zábava - další články

Doporučujeme