Přítel nechtěl pochopit, že je konec: Aby se ho zbavila, předstírala vlastní smrt

23. listopadu 2019·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: Shutterstock

Někteří jedinci prosté odmítnutí zkrátka nechápou. Když chtěla dát mladá Britka jasně najevo svému protějšku, že žádné další rande už nebude, on ji místo toho začal sledovat. Nakonec musela předstírat vlastní smrt!

Zkušenosti s randěním občas mohou být pěkně bizarní. Ann Gray (29) z Velké Británie se zaregistrovala na internetové seznamce, aby poznala nějaké zajímavé muže. S jedním se tam skutečně seznámila a nakonec došlo i k reálnému setkání.

Po prvním rande jich následovalo ještě několik, pak ale Ann usoudila, že to ten pravý nejspíš nebude. Nejprve se pokoušela dát to svému protějšku najevo jemně a taktně. Muž však její náznaky nedokázal pochopit. Když už jí po čase došla trpělivost, suše mu sdělila, že žádné další rande už nebude, že o to zkrátka nemá zájem.

Mladá žena si myslela, že tím celá záležitost končí. Konec konců, byli každý z jiného města, a tak nehrozilo, že na sebe náhodou někde narazí. Zhrzený muž ale odmítal přijmout fakt, že o něj Ann nestojí. Když byla v práci, poslal jí  textovku, že na ni čeká před jejím bytem, než se vrátí domů.

Aby ho dostala od svých dveří a mohla se bezpečně vrátit domů, napsala mu, že je vážně nemocná a leží v nemocnici. Předstírala, že místo ní píše z telefonu její sestra. Jenomže vytrvalý milovník nedal pokoj ani tehdy. Neváhal vyrazit do místní nemocnice a opět Ann zkontaktoval s tím, že je před nemocnicí a jde dovnitř.

Tentokrát Ann musela nasadit trochu tvrdší kalibr, aby z celé situace vybruslila. Ve vypjatém momentu ji nenapadlo nic jiného, než raději předstírat, že zemřela. Opět se vydávala za svou sestru a sdělila žádostivému muži tu smutnou zprávu, totiž že zemřela předchozího večera.

Celá habaďůra pochopitelně brzy praskla, protože živý člověk zkrátka jen tak nezmizí, pokud zcela nezmění svou identitu. Odmítnutý nápadník však naštěstí nakonec pochopil, že tenhle vztah už zářná budoucnost nečeká. Ann se svého stalkera zbavila ve zdraví a dnes je šťastně zasnoubená s někým jiným.

 

Zábava - další články

Doporučujeme