Protivný sprostý holky se dočkaly remaku. Na filmové premiéře nemohla chybět Lindsay Lohan

18. ledna 2024·Zábava·Redakce

Protivný sprostý holky, remake, premiéra (Foto: Profimedia)

Legendární film Mean Girls (Protivný sprostý holky) se dočkal remaku. Snímek, kde v hlavních a vedlejších rolích zazářily takové velké herečky jako Lindsay Lohan, Rachel McAdams nebo Amanda Seyfried, byl takový boom, že vznikl na námět filmu na Broadwayi muzikál. A nyní se příběh dočkal i remaku. V New Yorku na premiéře nemohla chybět právě představitelka Cady, Lindsay.

Je to tady! Milovnice filmu z roku 2004 Mean Girls (Protivný sprostý holky) můžou jásat. Nebo ne? Na jednu stranu se my (třicátnice) můžeme radovat z remaku pro nás legendárního holčičího filmu s hrdinkou Lindsay Lohan. Na stranu druhou je smutné, že tento film, představující naše dospívání, slaví už 20 let.

Podle traileru, který je k dispozici, můžeme očekávat, že se tvůrci drželi originálu. Bylo by velice opovážlivé pokoušet se v tomto případě o novoty. Původní verze měla takový úspěch, že by nedávalo smysl pokoušet se ji měnit. Dobrá zpráva je, že už v původní verzi figuroval jeden gay kamarád, takže si ušetříme pobouřené komentáře.

Premiéra proběhla v kině AMC Lincoln Square 13 na Broadwayi v New Yorku. O scénář se stejně jako před 20 lety postarala uznávaná herečka a scenáristka Tina Feyová, která si v obou komediích dokonce i zahrála. Hvězdou večera ale nebyl nikdo jiný než právě samotná Lindsay, která nemohla na této události chybět.

Máma půlročního syna, jehož má s manželem Baderem Shammasem, vypadala naprosto úžasně. I když si herečka vysloužila kvůli svému bouřlivému období pověst průšvihářky, ve slavnostní večer vypadala jako opravdová dáma.

Podívejte se na oba trailery a posuďte sami, jaký dojem na vás zatím remake udělal. 

2004

 

2024

Zábava - další články

Doporučujeme