Startuje nová řada show Tvoje tvář má známý hlas: Diváky překvapí nový moderátor, porota a ti nejlepší z minulých let

19. března 2021·Zábava·Lenka Skrzeczkova

Tvoje tvář má známý hlas. (Foto: se souhlasem TV Nova)

V neděli se fanoušci pěvecké show Tvoje tvář má známý hlas konečně dočkají. Show se vrací na obrazovky a nese podtitul Šampioni. Na pódiu se postupně představí ti nejlepší z minulých řad a celým pořadem tentokrát bude provázet moderátorská dvojice Aleš Háma a Ondřej Sokol. Režisér Pepe Majeský prozradil na co se diváci mohou těšit. Informoval o tom server eXtra.cz.

“Tento rok máme novou grafiku, neustále vylepšujeme studio tak, abychom mohli tvořit větší show,” popisuje novinky z show režisér Pepe Majeský pro server eXtra.cz. Letošní řada se ponese v duchu Šampiónů, kdy se na pódiu utkají ti nejlepší z minulých sérií. “Kreativní producentka Simona Matásková oslovila osobnosti, které za celou historii projektu rezonovaly nejvíce,” dodal režisér.

Diváci se tak mohou těšit na deset šampiónů: Romana Vojtka, Bereniku Kohoutovou, Davida Gránského, Jitku Boho, Alberta Černého, Petra Rychlého, Martu Jandovou, Ivu Pazderkovou, Hanu Holišovou, a Vojtu Drahokoupila. “Vznikl neuvěřitelně zajímavý a barevný mix super umělců,” uvedl Majeský pro eXtra.cz.

View this post on Instagram

A post shared by Tvoje tvář má známý hlas (@tvojetvarmaznamyhlas)

 

Jednou z velkých změn jsou moderátoři pořadu. Budou totiž dva – Aleš HámaOndřej Sokol. “V minulé řadě se v jednom z večerů moderace náhodou chopil Aleš a Ondra a nám se to tak líbilo, že jsme ho rovnou pasovali na pozici druhého moderátora,” řekl pro server. Také  se objeví nová dvojice porotců herečka Eva Burešováherec Marek Lambora. “Máme také připraveno mnoho speciálních čísel s různými hvězdnými hosty, ale to si nechám zatím pro sebe,” dodal Majeský pro eXtra.cz.

 

Zábava - další články

Doporučujeme