Šťastný konec: Zákeřná čivava, kterou proslavil internet, konečně našla milující domov

7. května 2021·Zábava·Barbora Pisingerová

Foto: se svolením Second Chance Adoption Center

Čivava jménem Prancer to v životě neměla jednoduché. Díky špatné péči a nedostatečné socializaci si vypěstovala chování, které někteří popsali jako nenávistné, agresivní, zákeřné - až démonické. Když bylo proto potřeba najít zvířeti nového majitele, dlouho se zdálo, že to možná ani nevyjde. Pak ale přišla žena jménem Ariel Davis a Prancera si naprosto zamilovala.

Když se čivava jménem Prancer dostala do dočasné péče psí pěstounky jménem Tyfanee Fortuna, žena si po čase začala říkat, že mu nový domov snad nikdy nenajde. Pes špatně vycházel s ostatními zvířaty a s lidmi to nebylo o nic lepší. “Mám pocit, že je reinkarnací traumatizovaného viktoriánského dítěte, které teď straší u nás v domě,” žertovala žena na Facebooku, když pejska popisovala případným zájemcům.

“Není tu úplně velká poptávka po neurotických psech, kteří nenávidí muže, zvířata i děti a vypadají jako gremlinové,” posteskla si. Snímky zamračeného psíka s chovatelčinými vtipnými popisky se pak staly hitem internetu.

UPDATE: Prancer has been adopted! You can find my post about that…

Posted by Tyfanee Fortuna on Wednesday, April 7, 2021

Naštěstí ale všechno pro Prancera i Tyfanee dobře dopadlo. O pejskovi se totiž dozvěděla žena jménem Ariel Davis, která mívala psa velmi podobné povahy, který nedávno zemřel. Ariel byla zvyklá na specifické požadavky svého psa, a neurotický Prancer ji tak nijak neděsil. Ba naopak, jejího zesnulého kamaráda jí svým charakterem velmi připomínal. Ariel proto čivavu adoptovala a zahrnula ji náležitou péčí. Jak se říká, každé zboží má zkrátka svého kupce.

View this post on Instagram

A post shared by Prancer (@prancerthechihuahua)

Zábava - další články

Doporučujeme