Svět už má svou filmovou Barbie. Kdo si ale zahraje Kena? Tvůrci se trefili do černého! Nebo do růžového?

21. června 2022·Zábava·Redakce

Margot Robbie, Ryan Gosling, Barbie, Ken. (Foto: Profimedia)

V novém filmu studia Warner Bros ztvární legendární panenku Barbie překrásná herečka Margot Robbie. Kdo jí ale zahraje Kena, který k růžové "dokonalé" panence patří? Tato informace je venku a lidi se shodují na tom, že ideálnějšího Kena si nemohli přát. Informoval o tom deník Blesk.

Romeo a Julie, Jack a Rose, Lady a Tramp… Legendární dvojice, které patří neoddělitelně k sobě. A stejně tak k sobě patří i Barbie a Ken. Takže když vyšla informace, že se můžeme těšit na nový film o panence Barbie, kterou ztvární herečka Margot Robbie, bylo jasné, že se bude obsazovat právě i Ken.

A přesně to se taky stalo. Studio Warner Bros zkrátka nemohlo vybrat lépe. Role Kena se totiž zhostí Ryan Gosling. Ten se objevil na fotce s blonďatými vlasy v outfitu Kena z roku 1993 z kolekce Earring Magic Ken s rošťáckým úsměvem, s dokonalým opálením a dech beroucím pekáčem na břiše. Na tuto dvojici se můžeme těšit už 21. července příštího roku. Je jasné, že o film bude velký zájem.

Ryan Gosling (Foto: Profimedia)

Margot Robbie je považovaná za jednu z nejkrásnějších hereček současnosti. Lidé ji mohli vidět například ve filmu Vlk z Wallstreet, Tenkrát v Hollywoodu nebo Sebevražedný oddíl. Ryan Gosling také patří k největším fešákům Hollywoodu a exceloval ve filmech jako Zápisník jedné lásky, La La Land nebo The Gray Man, který se mimochodem natáčel v České republice a tak Ryan často bloudil po pražských ulicích.

Zábava - další články

Doporučujeme