Galerie těch nejbizarnější tetování internetu: Nad tímhle zůstává rozum stát

17. února 2020·Zábava·Barbora Pisingerová

Foto: Facebook / Terrible Tattoos: Think Before You Ink!

Někteří lidé nejdříve jednají a až potom myslí. Řada omylů jde naštěstí napravit, v případě tetování je to ale trochu komplikovanější. Podívejte se na naši galerii těch nejbizarnějších tetování, jaká jste kdy viděli.

Svobodná vůle je úžasná věc a my v České republice si určitě můžeme pískat nad všemi možnostmi, které se nám naskytují. V dnešní době už se na vás nikdo nebude dívat skrz prsty jen kvůli tomu, že jste si pořídili tetování, a většinou vám za to nehrozí ani vyhazov z práce.

Jakkoli ale máme svobodu dělat si v mnoha ohledech, co chceme, měli bychom nad tím přece jenom trochu přemýšlet. Kvůli tomu, že máme tetování, nás už dnes nikdo neodsoudí – kvůli tomu, jaké tetování máme, ale možná ano.

A právě tenhle aspekt se výtečníkům v naší galerii příliš nepovedl. Ať už stál za jejich trapasem dobrý úmysl se špatným provedením nebo naprosto bizarní myšlenka už v základu, výsledek tak jako tak stojí za to. Nad tím, jak si někdo mohl na své tělo pořídit právě takovouhle ozdobu, nám zkrátka zůstává rozum stát.

Zábava - další články

Doporučujeme