Tahle holčička je kočičí zaříkávač! Divoké zvíře proměnila v pohodového mazlíka

1. února 2018·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: Facebook / farmer Mama Foster Kittens

Tohle děvčátko je hotový kočičí zaříkávač! Maminka malé holčičky pravidelně nabízí svůj domov kočkám v nouzi, než se jim podaří najít nový domov. Když přivedla vystrašenou kočku se třemi koťaty, myslela si, že ji bude čekat ještě spousta práce, než se zvířata domestikují. Její malá dcera však dokázala něco kouzelného...

April je členkou organizace jménem Kitten Angels, tedy v překladu Kočičí andělé. Svůj domov pravidelně otevírá  kočkám v nouzi, které potřebují ubytování, než se pro ně najde milující páníček a ony s ním půjdou dále do světa. April má malou holčičku jménem Emmy, která je na pravidelné kočičí hosty zvyklá a zvířata nade všechno miluje.

Jednoho dne přijala April do své péče trojici vystrašených, zanedbaných koťat a kočku Lunu, která jim dělala náhradní matku. Všechny kočky byly nedůvěřivé, plaché, bojácné a přestože se nepokoušely škrábat ani kousat, rozhodně nebyly nejpřátelštější. April, která už odchovala velké množství koček, se s podobných chováním nesetkala poprvé a tak čekala, že bude chvíli trvat, než si odchycené kočky na lidskou přítomnost zvyknou.

Jednou z opuštěných, hladových koťat byla i černobílá kočička Baja. Když se však Baja seznámila s malou Emmy, došlo ke kouzelné proměně. Z vystresovaného, vyplašeného zvířete se stala něžná, pohodová a láskyplná kočičí společnice. Velmi rychle se její chování zklidnilo, sama začala vyžadovat přátelský kontakt a nechala se od lidí krmit i z ruky či ze lžičky.

Emmy se s divokým zvířetem okamžitě spřátelila. Holčička by si přála, aby s nimi Baja mohla zůstat, rodina už ale chová řadu vlastních koček, které s nimi společně žijí na zvířecí farmě. Baja proto hledá nového pána, který ji bude náležitě milovat a rozmazlovat. Jisté je, že díky něžné péči malé Emmy bude pro svou budoucí rodinu perfektním společníkem.

Zábava - další články

Doporučujeme