Tahle číča je nedílnou součástí kadeřnictví. Už 4 roky neměla volno! Co tam dělá?

20. ledna 2018·Zábava·Redakce

Zdroj: Instagram/
bettyboo_thesaloncat

Betty Boo je poněkud nevšední kočka. Žije v Melbourne v Austrálii a pracuje v kadeřnickém salónu. Díky ní se salón těší velkému úspěchu a speciálně ona je klienty vyhledávaná. Jak to dokázala?

Tahle mourovatá kočka byla poprvé adoptovaná v osmém týdnu v roce 2010. I když byla dostatečně stará na odstavení od matky, byla pořád poněkud slabá. Když ji její majitelka Chris Gugliemi našla, byla velmi nemocná. Chris ji vzala k veterináři a pomohla jí uzdravit se.

Betty se rychle začlenila do rodiny. Za krátký čas už na všechny byla hrozně vázaná. Když si její panička založila v roce 2013 kadeřnický salon, Betty přišla pracovat s ní. BABAR Hair je teď velice úspěšný a vyhledávaný salon. Podle Chris na tom má Betty velkou zásluhu.

Betty je přátelská kočka, která ráda zdraví všechny zákazníky. Pokradmu se jim na chvíli usadí na klíně, aby se pomazlila. Zároveň trvá na tom, aby odhodili své smartphony a věnovali se jí.

Nejraději sedává zákazníkům na klíně během mytí hlavy. Třeba jim chce ulehčit trauma z toho, že mají své chlupy celé namočené, trauma kočkám tak známé, nebo se jí jen líbí, jak dlouho jsou zákazníci zaseknutí v jedné židli.

Ihned se stala ikonou kadeřnictví. Bez ní by to zkrátka nebylo ono!

Zábava - další články

Doporučujeme