Těhotné ženy přiznaly, na co nejdivnějšího mají chuť: Nechyběl beton nebo kameny

10. května 2020·Zábava·Barbora Pisingerová

Ilustrační foto.

Kromě mnoha jiného se u žen v těhotenství mění i jejich chutě a vnímání vůní. A občas se jim může zamlouvat i něco skutečně podivného. Několik budoucích maminek se na jednom fóru podělilo o to, na co nejšílenějšího měly během těhotenství chuť!

Všechno začalo poměrně nevinně. Jedna budoucí maminka se na internetu svěřila, že pociťuje poměrně neobvyklé chutě, které ji trochu děsí. O chvíli později však zjistila, že není zdaleka sama a mnohé ženy touží po mnohem podivnějších věcech.

“Jsem ve 35. týdnu těhotenství se svým druhým chlapečkem a mám nutkání jíst křídu! Křupavou křídu! Zkoušela jsem křoupat jiné věci, třeba led, ořechy, jablka, ale ne, vždycky se vrátím k tomu, že chci křídu. Co můžu dělat? Prosím, pomozte mi, než si objednám křídu a sním ji,” ptala se vyděšeně na fóru pro matky Mumsnet“Taky mám potřebu čichat k čistícím produktům,” svěřila se.

Z odpovědí jiných žen však brzy zjistila, že je na tom ještě vlastně dobře. “Balónky! Začala jsem na ně mít chuť, ještě, než jsem zjistila, že jsem těhotná. Nikdy jsem je neochutnala. Tohle mě přimělo udělat si test,” napsala jiná žena.

Další zase připustila, že má často chuť na houbičku na mytí, která je nasáklá teplou koupelovou pěnou Radox Stress Relief bubble bath. Jiná se zase svěřila, že pociťuje touhu vypít tekuté čistící produkty či aviváž.

“Je to podivné, ale miluji vůni laciných obchodů s obuví,” napsala další budoucí matka. “Však víte, ten plastový, gumový pach,” prozradila. “Chodívala jsem do obchodu každý den během obědové pauzy a předstírala jsem, že se dívám na boty, ale ve skutečnosti jsem je jen chtěla očichat,” popsala svou neobvyklou zkušenost.

Jiná maminka dokonce toužila po čističi na WC. Produkt s vůní citrónů jí prý připadal přímo “božský”. Ženy však nezůstaly jen u podivných chemikálií. Některé připustily, že cítily touhu olizovat kameny, a jiné měly dokonce chuť dát si čerstvě položený cement.

Zábava - další články

Doporučujeme