Tenhle chlupáč si umí poradit! Jídlo si chodí nakupovat sám. VIDEO

20. ledna 2018·Zábava·Redakce

Psi jsou úžasná stvoření. Jejich přítomnost dokáže zlepšit náladu, jen když si je pohladíme. Pokud patříte mezi ty, kteří vlastní psa, máte kliku. Majitel tohoto psa je ale trochu větší klikař, protože jeho pes si nakupuje jídlo sám.

Dámy a pánové pohleďte na Pituca, psa, který si sám nakupuje jídlo. Tenhle chlupáč je pravděpodobně jedním z nejchytřejších psů na planetě. Pituco žije v Brazílii a, jak můžete vidět, je velice soběstačný. Každé pondělní ráno si totiž zaběhne do místního obchodu s chovatelskými potřebami pro pytel granulí.

Majitel obchodu o Pitucovi tvrdí, že je to svým způsobem docela náročný zákazník. Na druhou stranu, hafan je mezi místními docela známý a vítaný. „Jeho oblíbené granule jsou na jedné z horních polic. Vždycky se urazí a začne štěkat, dokud mu pytel někdo nepodá,“ řekl majitel.

Pytel granulí pak prodavač napíše Pitucovi na účet a majitelé psa ho později zaplatí. Chlupáč se také rád dělí o svůj domov. V domě s ním žije kočka, a dokonce pár ptáků, takže občas v obchodě vyzvedne něco i pro ně. Je to zkrátka výjimečný pes, který se jen tak nevidí. Lidé ho za to milují a majitelé si ho nemohou vynachválit.

Zábava - další články

Doporučujeme