Tímhle ložnicovým zvykem pár všechny odrovnal! Dovedli byste takhle žít?

2. srpna 2019·Zábava·Barbora Pisingerová

Ilustrační foto

Každá rodina či pár má svá vlastní pravidla a svůj vlastní malý svět. Často se stane, že si lidé nedovedou představit život podle domácích pravidel někoho jiného. Koneckonců, na podobném principu stojí světově oblíbené seriály typu Výměna manželek. Jeden takový vnitřní zvyk nejmenovaného páru nedávno šokoval celý internet, když se objevil na Twitteru. Dovedli byste si to představit u sebe doma?

Redaktor amerického deníku Washington Post Jeff Stein nedávno na svém Twitteru zveřejnil zvyk jednoho páru, který osobně zná. “Před několika měsíci mi jeden pár, se kterým se přátelíme, řekl, že nespí každou noc na stejné straně postele. Každý večer, když jdou spát, tak ještě neví, kdo bude spát na které polovině. Pořád ještě jsem z toho vedle,” napsal v příspěvku na sociální síti.

Jak už to tak na internetu bývá, novinář svým sdělením rozpoutal vášnivou diskusi. “Jak může někdo žít v takové nejistotě?” nechápal například jeden komentující. Další zvyk nazývali chaosem a šílenstvím.

“Tohle je chaos. Já a moje žena jsme si zkusili prohodit strany a byla to ta nejhorší noc, co jsem zažil. Včetně těch s novorozencem,” svěřil se jiný. “Tohle by už za dvě noci ukončilo moje manželství,” je přesvědčený další.

“Když jeden z nás náhodou usne na špatné straně, musíme se probudit a posunout. Můj bože, nejsme zvířata,” napsal další člověk.

 

Zábava - další články

Doporučujeme