Toulavé kotě našel policista, nyní je plnohodnotným členem posádky! GALERIE

9. prosince 2017·Zábava·Karolína Stránská

Seznamte se se Sqweeksem, nejnovějším členem policejního oddělení v americkém městě Tryon. Když se zatoulané kotě objevilo u vchodu pobočky, úředník ho vzal dovnitř, aby se ohřálo.

“Něco se mi otřelo o nohu. Trochu mě to vyděsilo, tak jsem si poodstoupil a všiml si malé chlupaté kuličky, která na mě zírala,” řekl policejní úředník o setkání pro ABC News. “Kočka mě sledovala, kamkoliv jsem jen šel. Byl jsem si jistý, že později odejde, ale pořád byla po mém boku. Nechal jsem ji v kanceláři, aby nemrzla. Vůbec nejsem osoba, která kočky miluje, ale málem jsem si ji vzal domů.”

Když se příští den začali do práce trousit další zaměstnanci, nemohli si nevšimnout chundelatého tvora, který pobíhal po kanceláři. “Přijdu  si před sedmou do práce a někdo mi říká, ať koukám pod nohy, že nám tu pobíhá koťátko. Je hrozně milé a s každým se chce přátelit,” uvedla jedna z pracovnic. Když už tam nového pomocníka mají, byla by škoda ho okamžitě nezapojit do pracovního chodu. Kotě píše, kotě hlásí do mikrofonu, v podstatě už v kanceláři pracuje na plný a roztomilý úvazek.

 

Zábava - další články

Doporučujeme