Tři přání pro Popelku už má český trailer. Dají Češi pohádce šanci?

2. prosince 2021·Zábava·Lenka Skrzeczkova

Tři přání pro Popelku. (Foto: se souhlasem Nordisk Film)

Přesně den před Štědrým dnem do kin vstoupí nová filmová Popelka. Tentokrát se tohoto příběhu ujali Norové. Tři přání pro Popelku jsou tak novým zpracováním legendární české pohádky scénáristy Františka Pavlíčka a režiséra Václava Vorlíčka.

V pondělí zveřejnila společnost Totalfilm první dabovaný trailer k očekávané norské pohádce Tři přání pro Popelku. Tvůrci se inspirovali naší verzí pohádky Tři oříšky pro Popelku a chtěli ji vznést poctu. Nejprve byla většina Čechů skeptická, protože pro nás bude Popelka vždycky jen jedna. Po zveřejnění traileru ale převažují pozitivní reakce.

Jako asi to nebude úplně špatný, ale naše představitelka Popelky je hezčí,” napsal do komentářů na YouTube jeden z uživatelů. Líbí se mi, že je hodně podle české verze a ne americké. Originálu se to nevyrovná, aspoň myslím. Ovšem když to nebudu srovnávat, tak si myslím, že to bude hezká pohádka,” dodala další.

Zda pohádce Češi dají šanci a bude se jim líbit, se dozvíme až během Vánoc. Jisté ale je jedno, že vás s určitostí dokáže naladit na vánoční pohodu.

Zábava - další články

Doporučujeme