Ty nejhorší vánoční večeře! Lidé se letos pochlubili s pěknými podivnostmi

29. prosince 2019·Zábava·Barbora Pisingerová

Foto: Twitter

Na každém místě patří k vánočním tradicím něco trochu jiného. Co je však všude stejné, to je bezpochyby záplava dobrého jídla. Někteří lidé o něm ale mají své vlastní představy - podívejte se na galerii těch největších šíleností, s jakými se letos lidé pochlubili po štědrovečerní večeři!

Vánoce slaví lidé prakticky po celém světě. Na každém místě mají přitom své vlastní zažité tradice, a mnoho z nich se týká i speciálního, často naprosto výborného jídla. V České republice patří mezi tradiční štědrovečerní pokrmy zejména obalovaný kapr, bramborový salát, rybí polévka, vinná klobása, řízky nebo lahodné cukroví.

Ve Francii nedají rodiny dopustit na tradiční roládu Bûche de Noël, která svým vzhledem připomíná polínko. V Anglii vám naservírují speciální pudink, v Itálii buchtičku panettone, na Kostarice zase plněné taštičky uvázané do listů, v Německu vánoční husu a v Izraeli bramboráky.

Čím dál více lidí se ale od tradic postupně odklání a dá si raději to, co mají sami nejraději. Mezi podobné patřili zřejmě i autoři těchto pokrmů, se kterými se pak pochlubili na sociálních sítích. Mrkněte na ty největší podivnosti, které si letos lidé hrdě naložili ke štědrovečernímu stolu.

Zábava - další články

Doporučujeme