Věrnost jim nic neříká! Těmto pěti znamením se vyhněte, jestli nechcete mít oči pro pláč 

10. dubna 2024·Zábava·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Depositphotos)

Jsou lidé, kteří ve vztahu zkrátka a dobře nevydrží. Ne proto, že by nechtěli, ale jejich povaha je zkrátka nastavená tak, že mají neustálou potřebu lovit a svádět. Jsou to trochu labilní lidé, kteří mají potřebu si dokazovat, že mají na to sbalit kohokoliv, na koho si ukážou.

BERAN

Tohle znamení je od přírody lovec. Někteří Berani ctí zásady partnerského života a jsou věrní. Ale pak jsou tady tací, kteří milují nové výzvy a touží lovit a dobývat srdce žen a mužů. Doma moc dlouho neposedí, protože nesnáší nudu a stereotyp. Chtějí se bavit, zažívat dobrodružství a vzrušení, milují adrenalin a spontánní nápady. Jsou vášniví a hraví, a pokud to doma nemají, jdou jinam. Ať se to týká sexu nebo vztahu. Na jejich obhajobu, nechtějí udržovat více vztahů najednou. Raději vám dají sbohem a jdou o dům dál.

BLÍŽENCI

Blíženci jsou velmi promiskuitní a nestálí. Jejich těkavá energie jim nedovoluje zůstat stát na jednom místě. U někoho funguje potřeba stálého vztahu, někoho to nudí a je to pro něj svazující a omezující. Pokud nemají, co potřebují a chtějí, jdou hledat jinam. Navíc jim nedělá problém udržovat více vztahů najednou, protože jsou přesně ten typ, co zvládají více věcí najednou. Mají rádi komunikaci, přátelství, rádi si povídají a flirtují a sdílí svoje myšlenky a pocity. Nikdy u nich nevíte, na čem jste. Klidně se vám týdny neozvou, protože potkali někoho jiného. Za měsíc vám ale zavolají a řeknou vám, že potřebovali čas pro sebe.

LEV

Jsou vášniví, snadno se nechají ošálit krásou a vidinou atraktivity druhého člověka. Jdou po kráse, síle osobnosti a sex-appealu. Když Lev vidí krásnou šelmu, umí jí lichotit, skládat jeden kompliment za druhým a být dokonalým gentlemanem, často ale jen naoko. Když nemá doma to, co chce, snadno z něj udělá jeho touha po pozornosti nevěrníka. Lvi mají sklony k nevěře, ale rodiny neopouští. To je pro ně posvátné a nehodlají se toho vzdát.

STŘELEC

Je to nezávislé znamení, které moc neřeší, s kým je zrovna ve vztahu. Když ho někdo zaujme, jde s ním na rande a buď jiskra přeskočí nebo ne. Bývají vášniví, ale potřebují společné zájmy a stejný životní styl s partnerem, který je pro ně parťákem do pohody i do špatných dní. Často jsou single a užívají si nezávazný sex nebo hledají svůj platonický ideál. Málokdy zůstávají v jednom vztahu. Když přijde problém, raději od něj utečou. Přeci jen mají toulavé boty a hlavu v oblacích.

VODNÁŘ

Vodnářovi vyhovuje komunitní způsob života a trochu má sklony i k polyamorii. Sex berou jako přirozenou věc, která je součást jejich života. Je velmi družný, otevřený a spontánní, což se projevuje ve vztahovém i sexuálním životě. Mít ho doma vyžaduje velkou trpělivost, protože si často ve společnosti může najít svojí spřízněnou duši. A klidně se zamiluje i do více lidí najednou. Potřebuje hodně svobody a rozhodně nečekejte, že bude sedět doma a čekat na vás.

 

Zábava - další články

Doporučujeme