Týdenní horoskop: Štěstí jde Beranům naproti. Střelci se dočkají zasloužené finanční odměny

8. dubna 2024·Zábava·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Depositphotos)

Máme nový týden a s ním i novou předpověď pro vaše znamení. Co radí hvězdy jednotlivým znamením v oblastech jako je práce, zdraví nebo vztahy?

BERAN

Štěstí vám jde naproti a všechno, co je potřeba, půjde ve váš prospěch. Neváhejte ani minutu a začněte realizovat své plány a své myšlenky. Dařit se vám bude opravdu ve všem. Od pracovních úspěchů až přes krásná setkání k radosti ze života. Také dokončíte všechny zkoušky, které potřebujete.

BÝK

Nový týden je ve znamení hezkých událostí, které ve vás probudí dávno zapomenuté emoce. To je třeba radost ze života, úsměv a dobrá nálada. Jak málo stačí ke spokojenému životu, že? I v oblastech práce či zdraví na vás čekají samé dobré věci.

BLÍŽENCI

Nový týden rovná se nové začátky. Vaše práce, stejně jako stav vašeho konta konečně získá stabilitu a vám se začne konečně dařit. Nestyďte se ukázat váš talent a všechno, co zvládnete. Váš život dostane úplně jiný rozměr, který vás nadchne a okouzlí.

RAK

Konečně se zase můžete volně nadechnout a dýchat. Je to jakoby z vás spadlo neviditelné břímě. Všechno, co vás tížilo, odchází a vy konečně můžete volně dýchat. Někdo vám udělá radost, čímž se vaše nálada zvedne ještě o několik stupínků víc.

LEV

Máte okolo sebe spoustu krásné energie, která vám rozzáří každý okamžik. V práci všechno půjde podle vašich plánů, stejně jako váš milostný život a tedy jednání s lidmi. Nic ale neodkládejte a pusťte se do práce s chutí. Váš život vás bude bavit.

PANNA

V práci jste rozený vůdce. Rozdáváte úkoly i rady, vládnete, ale vždycky máte pro své kolegy vlídné slovo. Šéfujete spravedlivě a pečlivě, nikdo si u vás na nic nemůže stěžovat. Jste tvořiví a všechno zvládáte s lehkostí a s přehledem. Daří se vám ale i v osobním životě. Skvěle je nejen vám, ale i vašemu nejbližšímu okolí.

VÁHY

K pracovním úkolům přistupujete s maximální zodpovědností, a i když se to jen zdá, jsou to jen malá zrnka v písku. Je dost možné, že vás vaši nadřízení a šéfové sledují a testují, zda jste připraveni na převzetí více povinností a přijmout nové výzvy. Tak jak obstojíte?

ŠTÍR

Hvězdy prozrazují, že vás v kariérním životě čekají změny. Vaši nadřízení nastolí trochu jiná pravidla, takže se tomu budete muset přizpůsobit, ať chcete nebo ne. Nevyhýbejte se společenskému životu, poznáte nové a zajímavé lidi a navíc získáte kontakty, které se vám v budoucnu mohou hodit.

STŘELEC

Horoskop naznačuje, že stabilita v citovém a milostném životě je pro vás důležitá. Díky tomu pak jste mnohem úspěšnější v pracovním oblasti. Dlouhodobě se vám vynaložené úsilí vyplatí. Dočkáte se respektu u ostatních, ale čeká vás i vytoužená finanční odměna, o které jste velmi usilovali.

KOZOROH

K novým kolegům v práci buďte vstřícnější. Vzpomeňte si na svoje začátky, jak vám bylo v novém zaměstnaní. Noví kolegové se vám také snažili pomoct a být vám vždy nápomocní. Udělejte to samé teď vy nováčkům. Určitě to budou potřebovat a pak i vám stoupnou pomyslné kredity. A to se jednou může hodit.

VODNÁŘ

V práci budete stát před zásadním rozhodnutím. Zvažte objektivně a s odstupem všechny možnosti a okolnosti. Myslete i na své kolegy, kteří pracují s vámi, protože i je vaše rozhodnutí velmi ovlivní. Zamyslete se, kdo má dostat ještě šanci a na koho se už nedá spolehnout.

RYBY

Nemusíte na sebe upozorňovat za každou cenu. A to jak v práci, tak i v osobním životě. Ne všichni mají pořád náladu na “drama queen”, která pořád jen něco řeší a občas na sebe i nevhodně upozorňuje. Věřte, že svět už o vás dávno ví. A teď je podstatné, jak s tím dovedete pracovat vy sami.

Zábava - další články

Doporučujeme