VIDEO: Auto, které přemohlo gravitaci! Tento džíp v pohodě vyjede strmou skálu

29. ledna 2018·Zábava·Redakce

Tímhle autem byste se dostali z lecjaké šlamastyky. S pohonem 4x4 se dokáže vyškrábat i do kolmé skály. V neuvěřitelném videu se můžete podívat, jak je to vůbec možné.

Pětatřicetiletý Chuck Converse docílil téměř nemožného. Svůj Jeep Wrangler ve videu dopravil na vrchol kolmé skály.

Video se stalo velice populárním. Od soboty, kdy bylo zveřejněno na Instagramu, dosáhlo úctyhodných 600 tisíc shlédnutí. Není se čemu divit! Džíp se totiž nějakým zázračným způsobem vyšplhal na kolmou skálu v parku Sand Hollow v Utahu.

Chuck za svůj výkon vděčí několika věcem. Tou první je určitě povrch. Plochy převážné části parku se dají přirovnat k hrubšímu brusnému papíru. Další věcí je úprava vozu a samozřejmě musí poděkovat i zkušenostem, které za volantem nasbíral. „Určitě jsem se nebál. Dělal jsem to několikrát, a to dokonce i v dešti,“ řekl Chuck.

It was a little sketchy while rain/snowing! #winter4x4jamboree #projecttotalloss #onetontj #jeepsontons #notstockaxles #4d2s #cantlosewith42s #trailjeeps #poisonspyder #rockkrawler #adamsdriveshaft #factor55 #MotiveGear #tntcustoms #pitbulltires #bestop #notyourbuild #notajk #youwouldntunderstand #yougottaputinthework #veteran #stillgonnasendit #bigtireclub #onpointoffroad #coilovers #compcut #bigbootyjudy #openlockedwithphil #runyourrignotyourmouth @masonconverse_media ?

A post shared by Chuck Converse (@chuck.converse) on

Muž svůj vůz pojmenoval „Projekt totální ztráty“. Jméno vybral hlavně díky nehodě, po které musel vůz dát dohromady od šroubku. Na Instagramu, ale i na Facebooku se Chuch těší velkému obdivu. Dokázal totiž téměř nemožné.

Zábava - další články

Doporučujeme