Dvojitá žádost o ruku. Dívky vytáhly prstýnky ve stejnou chvíli

18. listopadu 2019·Zábava·Barbora Pisingerová

Zamilované Amerčanky Jessa Gillespie a Becky McCabe se obě rozhodly, že je na čase posunout vztah na další úroveň a že by s tou druhou rády strávily zbytek života. Pro žádost o ruku si ovšem shodou náhod vybraly ten samý den! Čekalo je pak velké a dojemné překvapení, když prstýnky vytáhly obě dvě.

Becky McCabe se se svou partnerkou Jessou Gillespie dohodla, že si vyjdou do zoologické zahrady v Memphisu, kde měly kdysi své první rande. Mladé ženy měly přitom obě s tímto výletem velké plány. Netušily, že shodou náhod obě dvě stejné.

Zamilované ženy totiž už nějaký čas plánovaly požádat jedna druhou o ruku a návštěvu zoo si zvolily za tu správnou příležitost. Vzaly si proto s sebou rovnou prstýnky.

Když Becky vyznala Jesse lásku a klekla si na koleno, aby ji požádala o ruku, začala se překvapená Jessa hlasitě smát. Ihned skočila po své kabelce a začala v ní něco lovit. K překvapení všech okolo vytáhla také krabičku s prstýnkem a požádala o ruku Becky!

Partnerky byly shodou okolností naprosto zaskočené. Obě se náhodě smály, objaly se a daly si pusu. Jedna druhé odpověděly oficiální ano. Dojemný okamžik natočila kamarádka dívek, která byla domluvená s Becky. Předstírala, že vyfotí partnerkám obyčejný obrázek, ale ve skutečnosti natáčela video. Záběry se poté dostaly na internet.

Zábava - další články

Doporučujeme