Holčička každý týden vyhlížela popeláře. Věrné fanynce pak přinesli dárek

14. prosince 2019·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: Reprofoto Youtube / Wayne L

Některé děti jsou naprosto fascinované prací popelářů a jejich mohutným popelářským autem. A stejně tak i jedna malá holčička, která je každý týden při práci pilně pozorovala z okna. Proto se její tatínek rozhodl se za nimi zastavit a poprosit je, jestli by napříště nemohli jeho maličké třeba zamávat. A popeláři svou fanynku nezklamali. Přichystali si ještě něco mnohem lepšího!

O celém příběhu napsal tatínek malé princezny na Reddit pod přezdívkou Wayne L. Nemohl si nevšimnout, že jeho dcerka každý týden vyhlíží popelářský vůz a pak se zájmem pozoruje pracovníky při práci. Zaskočil proto za nimi a požádal je, jestli by příště mohli holčičce zamávat. Popeláře zájem jejich fanynky moc potěšil a rozhodli se, že holčičce udělají radost.

Když o týden později přijíždělo do ulice popelářské auto, tatínek už tušil, že ho nezklamou. Zapnul proto video, na které si chtěl natočit dceřinu nadšenou reakci, až ji pracovníci pozdraví. Co se však stalo posléze vyrazilo celé rodině dech.

Místo zamávání se jeden z mužů vydal směrem k domu a zamířil ke dveřím. V ruce přitom nesl tašku a tak tatínek začal tušit, že si snad pro holčičku připravili nějaké překvapení. “Pane bože, pane bože,” vykřikovali nadšeně překvapení rodiče. Všichni hned běželi ke dveřím a pánovi otevřeli.

Ten vytáhl z tašky dětský popelářský vůz na hraní a podal ho malé holčičce. Ze setkání byla trochu vyplašená, bylo však očividné, že má obrovskou radost. Když mu poděkovala, dostala ještě omalovánky. Celá rodinka byla naprosto nadšená. Rodiče milému muži velmi děkovali a vyběhli ještě před dům popelářům s dcerkou na rozloučenou zamávat. “Jsou tak milí!” rozplýval se ještě tatínek.

Zábava - další články

Doporučujeme