VIDEO: To je dojemné! Čivava z množírny nemůže uvěřit, že má svůj vlastní pelíšek

23. května 2018·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: National Mill Dog Rescue

Freddie prožil celých 9 let svého života v otřesných podmínkách v množírně. Když ho před dvěma týdny zachránili, najednou se mu otevřel úplně nový svět. Poprvé si vyzkoušel mazlení, vyslechl vlídná slova a dostal také svůj první pelíšek v životě. Podívejte se, jaká byla jeho reakce!

Čivava Freddie skutečně neměl jednoduchý život. Nikdy nechodil ven a celých 9 let žil v ohyzdné drátěné kleci. Jediným smyslem jeho života bylo plodit stovky štěňátek, která si pak nic netušící zájemci kupovali přes internet nebo ve zverimexech.

Před dvěma týdny byl z množírny, ve které žil, spolu s dalšími 34 psy zachráněn organizací National Mill Dog Resque (Národní záchrana psů z množíren, pozn. red.) z Colorada. Jak to tak u psů s podobnou minulostí bývá, nejprve byl plachý a bázlivý. Brzy se však projevila jeho veselá povaha a rychle se naučil, jak se s lidmi mazlit.

Organizace umístila na svůj Facebook toto dojemné video, které zachycuje Freddieho první chvilky s jeho vlastním pelíškem. Nejprve na něj prý jen koukal. Ocásek měl stažený mezi nohama, ale zároveň s ním vrtěl. Když ho ošetřovatelka položila na pelíšek, ihned se s ním začal mazlit a svou tlamičkou bez zubů ho zkoušel okusovat. Čím dál víc bylo zřejmé, že má z dárku radost.

Pro Freddieho nakonec všechno dopadlo dobře. Svým videem dojal nejednoho milovníka psů a tak netrvalo dlouho a objevil se vážný zájemce o jeho adopci. V současnosti čeká, až bude celý proces vyřízený a pak už je před ním jen rodinný život s milujícími páníčky.

GREAT NEWS!!!Freddie, the 9-year-old Chihuahua who has won so many hearts, has an adoption pending!!!

Zveřejnil(a) National Mill Dog Rescue dne 17. květen 2018

Zábava - další články

Doporučujeme