Že kočky nesnáší vodu? Tenhle kocour denně uplave 20 bazénů! VIDEO

13. prosince 2017·Zábava·Karolína Stránská

Pokud si myslíte, že všechny kočky mají odpor k vodě, měli byste potkat Elfa. Snaží se své plavecké schopnosti dohnat do dokonalosti a zároveň si tak vyléčit zraněnou tlapku.

Dvakrát týdně vyráží Elf do místního bazénu, kde se účastní speciální terapie pro chlupáče, kteří utrpěli zranění. Cáká kolem sebe v žluté záchranné vestě. Chudákovi museli odebrat část stehenní kosti kvůli zranění kyčle, tak se ho jeho páníčci rozhodli vzít na plavecké lekce. U psů je to poměrně časté, ale vidět plavat kocoura s radostí je skutečně  unikátní záležitost.

“Byla jsem moc ráda, že můžu začít plavat s Elfem. Všichni mí dosavadní pacienti byli psi a kočka se chová dost odlišně. Musím dávat pozor, aby se jeho drápky nezachytili za vestu jeho, nebo moji,” uvedla jeho terapeutka.

Elf – Domestic short haired cat

Elf is having swimming sessions a couple of times a week for the last six weeks to build muscle in his left leg following a FHNE (Femoral Head and Neck Excision). He is doing really well, and has gained more than a centimeter in circumferance on his thigh since beginning his regular swims.

Zveřejnil(a) West Wales Canine Hydrotherapy dne 27. listopad 2017

Zábava - další články

Doporučujeme