Žena chce najmout člověka, který za ni bude měsíc činit všechna rozhodnutí: Nabízí 60 tisíc

13. února 2019·Zábava·Barbora Pisingerová

Ilustrační foto.

Činit důležitá rozhodnutí může být někdy vyčerpávající. O to víc, pokud se opakovaně přesvědčujeme o tom, že jsme se zase jednou rozhodli špatně. Tento pocit dovedl nejmenovanou mladou Britku až k tomu, že se rozhodla nabídnout 2 tisíce liber (v přepočtu kolem 60 tisíc korun) tomu, kdo bude po dobu jednoho měsíce všechno rozhodovat za ni.

Zatímco pro někoho je učinit rychle a sebejistě konkrétní rozhodnutí poměrně snadné, jiní nad alternativami dlouho váhají a ještě dlouho poté si nejsou jistí, zdali se vydali správnou cestou. Rozhodnost je zkrátka vlastnost, kterou všichni nemají, a pokud patříte mezi “váhavce”, může vás neustálé vybírání různých možností a přemýšlení nad nimi velmi vystresovat.

To moc dobře zná nejmenovaná žena z Bristolu v Anglii. Poslední rok byl totiž pro ni plný zklamání, neúspěchů a špatných voleb. Rozhodla se proto na serveru Bark.com zveřejnit neobvyklou nabídku. “Ahoj, je to trochu divné, ale v podstatě potřebuji někoho, kdo by se za mě rozhodoval,” začala svůj inzerát.

“Mám za sebou opravdu špatný rok, takže by se mi opravdu líbilo, kdyby někdo převzal kontrolu nad mým životem,” uvedla žena. “Nemám ponětí, jestli něco takového už existuje, ale když jsem hledala jiné služby, narazila jsem i na jasnovidce, tak jsem si řekla, že za zkoušku to stojí,” pokračovala.

“Očividně jsem zcela neschopná činit správná rozhodnutí sama za sebe. Moje máma o tom dokonce vtipkuje. Zdá se, že každý týden se mi stane nějaká patálie a já už toho mám plné zuby,” svěřila se žena v inzerátu. Podle jejích slov tedy hledá něco jako “spirituálního vůdce”, který by jí pomohl nalézat ty správné cesty.

Člověk, kterého si Angličanka nakonec najme, bude muset být schopný rozhodnout úplně o všem – například bude vybírat, s kým žena půjde na rande a za co utratí svoje úspory. “V podstatě bych ráda, aby ten člověk byl neustále na telefonu, aby mi mohl pomoci kdykoli to budu potřebovat,” upřesňuje žadatelka.

“Hodně esemeskuji, takže by měl být schopný mi hodně odepisovat a rychle reagovat na zprávy,” pokračuje žena. “Jsem opravdu připravená zkusit všechno – a vyčlenila jsem si na to £2.000 (v přepočtu cca 60 tisíc korun, pozn. red.) z dědictví, které jsem obdržela loni,” objasňuje. Pokud tedy hledáte nějaký přivýdělek, můžete se nešťastnici ozvat!

Zábava - další články

Doporučujeme