Žena otěhotněla i s nitroděložním tělískem! Internet válcuje poporodní FOTO

30. dubna 2018·Zábava·Barbora Pisingerová

Twitter / Shelby Heary

Pokud byste rádi žili pohlavním životem, ale na děti se úplně necítíte, existuje v dnešní době již celá řada antikoncepčních prostředků. Jedním z nich je nitroděložní tělísko. Jak už to tak ale bývá, žádná antikoncepce nefunguje na 100 % a žena jménem Lucy Hellein navzdory tělísku otěhotněla. Fotografie jejího miminka po porodu se stala virálem.

Žena jménem Lucy Hellein z Albany v USA se po dvou dětech rozhodla, že na další potomstvo už se necítí. Aby zabránila nechtěnému početí, rozhodla se proto pro nitroděložní tělísko, jehož použití jí připadalo snadné a efektivní. Zvolila produkt značky Mirena, který měl být podle výrobce spolehlivý na krásných 99 %.

Ovšem 99 % není 100 a tak si na jedné z pravidelných kontrol u svého gynekologa vyslechla informaci, která ji pořádně překvapila. Lucy byla podle lékaře v 18. týdnu těhotenství. Nedalo se nic dělat, rodina přivítala třetího potomka.

Fotografie, kterou pořídila Lucyina kamarádka krátce po porodu, však okamžitě začala kolovat po celém internetu. Novorozený chlapeček na ní totiž přímo v ruce svírá nitroděložní tělísko! Narodil se s ním snad v ruce?

Skutečnost není až tak divoká. Lucy po lékařích chtěla, aby evidentně nefunkční tělísko z její dělohy vyndali. Ti ho ale nemohli najít, a tak došli k závěru, že ho žena někde sama “ztratila”. Po porodu, který musel proběhnout císařským řezem, se však tělísko našlo za placentou.

Lucyina kamarádka tělísko novorozenému Dexterovi umístila do ruky a tak ho vyfotila, aby ilustrovala paradox vzniku jeho existence.

Twitter / Shelby Heary

Zábava - další články

Doporučujeme