Žena si v luxusní restauraci objednala večeři za 13 tisíc. Tohle jí naservírovali. GALERIE

23. prosince 2017·Jídlo a pití·Redakce

Přemýšleli jste někdy nad tím, že si uděláte radost a zajdete si do opravdu luxusní restaurace? Mladá Australanka neváhala a zkusila to při cestování do San Francisca. Tohle je to, co dostala za 600 dolarů, v přepočtu 13 tisíc korun. S fotografiemi menu se anonymně a pobavením podělila na sociální síti Imgur.

“Musela jsem jet do San Francisca pracovně. Jsem zvyklá, že vždy, když takhle cestuji, navštívím ty nejlepší restaurace. Nejsem kdejak zámožná, jsem studentka univerzity. Miluji dobré jídlo a musím si na něj našetřit. Takže si koukejte užít fotky z večeře pro jednoho v Saisonu,” napsala k fotkám uživatelka Imguru.

Mladá Australanka následně zavedla uživatele sociální sítě do ráje, do kterého se jen tak obyčejný smrtelník nepodívá. Tedy samozřejmě pokud nemá dostatek financí. Je div, že takto mladá žena nešetří peníze na oblečení, ale investuje do jídla. Podle ní jde totiž o větší zážitek.  

O gurmánský zážitek za 600 dolarů se žena chtěla podělit anonymně. Nám teď nezbývá nic jiného než se očima najíst v takovémto podniku.  

 

Jídlo a pití - další články

Doporučujeme