Život vojandy býval kvůli práci osamělý: Tahle kočka ho kompletně změnila!

24. února 2018·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: JULIE CORDES

Že nejlepším přítelem člověka je pes? Tahle vojanda si myslí něco jiného. Kvůli své práci musí hodně cestovat, kočka Sophie je však jejím nerozlučným parťákem.

Američanka Julie Cordes vedla kvůli své práci v armádě značně osamělý život. Musela se často stěhovat a její nabitý rozvrh neposkytoval moc prostoru pro přátele. Když jí její dcera v roce 2014 darovala koťátko, které se narodilo kolem Valentýna, byla nejprve dost skeptická. Myslela si, že se kočičky bude muset vzdát.

Mourovatá micka jménem Sophie však změnila vojandě život. Stal se z ní ženin nejlepší přítel! Kočka se přesně naučila vyčíst emoce své chovatelky a když byla Julie smutná, věděla, jak ji rozveselit. Díky své nezávislé povaze navíc nebyla nijak ve stresu, když panička zrovna neměla čas.

Problémem nakonec nebylo ani stěhování. Za uplynulé čtyři roky, které spolu žena s kočkou strávily, se stěhovaly už do čtyř různých států. Sophie však nedává najevo žádný stres. V každém domově se snadno zabydlela a v autě prý jezdí stejně pohodově, jako pes. Každé nové místo je díky Sophie mnohem rychleji domovem a Julie s rodinou už si život bez číči už nedovedou ani představit.

 

Zábava - další články

Doporučujeme