Zprávy rádia Z nebo Volební interview. To jsou nejposlouchanější podcasty na Youradio Talk

15. října 2021·Zábava·Lenka Skrzeczkova

Ilustrační foto. (Zdroj: Frekvence 1)

Volby do Poslanecké sněmovny už máme sice za sebou, přesto se k nim ještě na malý moment dovolíme vrátit. Mají totiž za následek to, že zpravodajsko-publicistické podcasty se staly pro lidi v tomto období atraktivnější. Pojďte se s námi podívat, které jsou na Youradio Talk nejoblíbenější!

Jedním z nejposlouchanějších zpravodajských podcastů byly Zprávy rádia Z. Ze stejné dílny si také dobře vedl předvolební speciál Volební interview, které vzniklo ve spolupráci s INFO.cz. Moderátorská dvojce Martin KovářMichal Půr si do studia zvali politiky, kteří kandidovali do Sněmovny.

Dobře si také vedl podcast časopisu Reflex Prostor X. Moderátor Čestmír Strakatý vždy zpovídá osobnosti a řeší s nimi aktuální a zajímavá témata, která se dotýkají společnosti. Nesmíme ani zapomenout na zpravodajské stálice jako Vinohradská 12, Studio N nebo DVTV, které celému žebříčku vévodí.

Skokany se pak staly podcasty Seznam Zpráv: Ptám se já a Vlevo dole. První zmíněný pořad moderuje Marie Bastlová, Veronika Sedláčková a Kristina Ciroková a zvou si hosty, kteří jsou právě u moci a o něčem rozhodují. Druhý podcast Lucie Stuchlíkové a Václava Dolejšího je zaměřený na politické kauzy, boje a vlivy ve Sněmovně.

Pokud tedy nevíte, co se děje a chcete být v obraze, tak určitě neváhejte a jeden z výše zmíněných podcastů si na platformě Youradio Talk pusťte!

Zábava - další články

Doporučujeme