Žena se zbavila otravného akné. Stačilo jí vypustit z jídelníčku jednu věc a cukr to není!

3. května 2017·Články·Redakce

"Nikdy bych si nemyslela, že moje kožní problémy může způsobovat něco tak jednoduchého," řekla mladá žena, která má dnes zdravě zářící pleť.

Cassie měla vždycky krásnou pleť. Lidé ji prý dokonce zastavovali na ulici, aby se jí zeptali, jaké krémy používá. Před rokem ale začala mít problémy. Na tvářích se jí objevilo akné.

Navštívila dermatologa a ten jí dal nějakou mast, která mladé ženě ale výrazně nepomohla. Lidé jí radili, že její problémy s pletí mohou být dány stresem, ale Cassie věděla, že ona žije v relativně klidném prostředí, a že problém bude asi jinde.

Jednoho dne pak narazila na článek, ve kterém se psalo, že problémy s kůži by mohlo způsobovat mléko. “V tu chvíli se mi vše spojilo dohromady. Asi před rokem jsem začala téměř denně pít café latte,” svěřila se Cassie pro britský Cosmopolitan.

Přestala si tedy dávat mléčné výrobky a do týdne její problémy ustoupily. Za měsíc se jí pokožka téměř úplně vyčistila. Jak zjistit, že máte intoleranci na mléko? Navštivte svého lékaře nebo zkuste podobný experiment jako Cassie.

 

 

 

Články - další články

Doporučujeme