Vážila metrák a volali na ni hrochu. Za méně než rok prošla obrovskou proměnou

24. února 2020·Články·Redakce

Instagram/ peggy_pullen

V bazénu ji lidé kolem posměšně nazvali hrochem, to ženu donutilo něco se sebou udělat. Stačilo několik měsíců a je vášnivou kulturistkou! Cvičení a změna jídelníčku - to stačilo, aby se z hrošice stala sexy dračice.

Kulturistika ženu natolik nadchla, že se jí chce věnovat i nadále. Vždycky se jí ženy kulturistky líbily, ale netušila, že může být jednou z nich. Stačila poznámka na její postavu v plavkách a spustil se koloběh událostí. Peggy Pullenová, matka čtyř dětí, zhubla a cítí se konečně skvěle a navíc sexy.

“Volali na mě hrochu. Přede všemi, i před mými dětmi. Nejhorší bylo podívat se dětem do očí a vidět výraz na jejich tvářích. Nebyla jsem to jen já, kdo se styděl. Byli to i oni,” vzpomíná Penny na trapný okamžik v roce 2014, který vše odstartoval.

 Sama říká, že udržet si váhu je těžší, než když jdou kilogramy dolů. Proto se rozhodla i nadále cvičit a držet se zdravého, odlehčeného jídelníčku. “To nejdůležitější ale bylo změnit myšlení,” řekla pro dailymail.co.uk čtyřnásobná matka.

 

Články - další články

Doporučujeme