Arnold Schwarzenegger sdílel tipy, jak se udržet v kondici i v pohodlí domova

3. dubna 2020·Životní styl·Barbora Pisingerová

Zdroj: Instagram / schwarzenegger

Stovky milionů lidí po celém světě se nyní ocitly v karanténě či izolaci, aby ochránily zdraví své i ostatních. Tím se ale najednou drasticky snížil jejich každodenní pohyb a po čase to může mít neblahý vliv na jejich fyzičku. Arnold Schwarzenegger proto na sociálních sítích sdílel své tipy, jak na sobě pracovat i v pohodlí domova.

Legenda kulturistiky, světoznámý herec a americký politik Arnold Schwarzenegger (72) se na internetovém fóru Reddit podělil se svými fanoušky o způsoby cvičení, které jim pomohou zůstat fit i mezi čtyřmi stěnami.

Na černobílých obrázcích z dob jeho mládí ukazuje, jak na to. Postačí vám přitom jen vaše vlastní váha, případně dvě židle či násada od koštěte. Pokud máte doma tyč na shyby, můžete samozřejmě využít i tu.

Základem jednoduché rutiny jsou cviky, jaké už dobře známe – například kliky nebo sedy lehy. Doporučení ale obsahuje i pár méně známých pohybů, jako jsou například protažení zad s násadou od koštěte nebo propínání pat ve stoji na knížce, při kterém zapojíme šlachy i bércové svaly.

Ať už je vaším cílem udržet si vypracovanou fyzičku, nebo jen pomoci svému tělu ke zdraví, Arnoldovy tipy určitě vyzkoušejte.

Životní styl - další články

Doporučujeme