Chcete se v životě posunout dál, ale nevíte kudy se vydat? Tyhle podcasty vás nasměrují správnou cestou

27. srpna 2021·Životní styl·Dominika Číčelová

Ilustrační foto (Shutterstock)

Každému se v některé jeho fázi života stane, že má pocit, že příliš dlouho a zbytečně stagnuje na jednom místě. Víme, že život je krátký a nikdo ho nechce promarnit. Ať už chcete zlepšit svoji angličtinu, konečně začít cvičit, nebo přemýšlíte nad změnou partnera, pomohou vám tyto podcasty o osobním rozvoji, které se řadí k deseti nejposlouchanějším na Youradio Talk.

“Od prvního se fakt už dokopu a začnu chodit běhat!” “Musím konečně vzít život do vlastních rukou!” “Musím už něco udělat s tou mojí angličtinou!” “Mám odvahu na tak zásadní krok v mém životě?” Všechny tyto věty, jsou jedny z mnoha, které souvisí s naším osobním rozvojem.

Způsoby, jakými rozvíjet svou osobnost je spousty. Od naučení se něčeho nového, přes zdravý životní styl, až třeba k razantní změně a tou může být ukončení dlouhodobě nevyhovujícího vztahu. Udělat však první krok k takovým rozhodnutím může být někdy těžké. V tom vám mohou pomoci ty nejposlouchanější podcasty na Youradio Talk z rubriky osobní rozvoj.

Na prvním místě se umístil podcast V tělocvičně. Ten je určený přesně těm, kteří se už tak dlouho odhodlávají začít cvičit a realizace stále ne a ne přijít. Silový a kondiční trenér Adam Antmann vás dokáže ke cvičení nejen namotivovat, což bývá na tomhle celém to nejtěžší, ale taky vám poradí, jak cvičit správně, abyste si spíše neublížili. Zároveň vám vysvětlí, proč je důležité se před tréninkem protáhnout a čemu se vyhnout, aby jste si nezničili záda nebo kolena.

Chcete se konečně naučit anglicky, nebo si ji chcete procvičit a dostat angličtinu na lepší úroveň? V dnešním anglicky mluvícím světě se není čemu divit. A lidem, kteří tento jazyk ovládají, se otevírá mnohem více možností. Angličtina jinak má v průměru desetiminutové epizody zaměřené na slovní zásobu nebo nějaký gramatický jev jako předložky, vazby, apod. Podcast Every Day English má epizody kratší (kolem pěti minut) a procvičí s vámi ty nejpoužívanější fráze potřebné k běžné každodenní konverzaci. Jsou vhodné jak pro začátečníky, tak pro pokročilé.

No a v otázce mezilidských vztahů vám nikdo neporadí lépe než oblíbený Petr Casanova. Pokud tedy v sobě zrovna řešíte problém takového charakteru a váš další životní krok znamená změnu v této oblasti, podpora, rada a motivace se vám jistě budou hodit. Proto si poslechněte podcast Řešidlo First Class, kde vám Petr Casanova dá spousty užitečných rad jak buď ukončit vztah, nebo ho naopak vzkřísit.

Pokud vás více zajímají podcasty na téma osobní rozvoj, neváhejte se podívat na stránky Youradio Talk, kde najdete spoustu dalších. Třeba vás už jen samotná témata podcastů inspirují k výběru správného způsobu, jak se v životě posunout dál.

 

 

Životní styl - další články

Doporučujeme