Chlapce s autismem zachránila kočka, on chce teď udělat to samé pro ni! GALERIE

13. prosince 2017·Životní styl·Karolína Stránská

Tohle je příběh, který si chce o Vánocích přečíst každý. Ačkoliv mnohé studie odhalily, že člověk má za život maximálně 4 nejlepší kamarády, většina je ráda, že má alespoň jednoho. Tohle však není žádné obyčejné přátelství.

Tento příběh začal před 7 lety, kdy rodiče chlapce Kiana donesli domů kocoura. Po jeho příchodu se stalo něco úžasného. Simba totiž začal předvídat Kianovy epizody. Chlapec čas od času přestává dýchat bez jakýchkoliv náznaků, že by k tomu mělo dojít.

“Jednou šel po domě a najednou padl k zemi. Simba ale pozná, že k tomu má dojít a upozorní nás. Kian často řve a zraňuje se, ale Simba ho vždy uklidní,” dodala maminka.

V říjnu se stalo něco hrozného. Simbu srazilo auto. Ačkoliv neutrpěl smrtelná zranění, jeho tlapky to pěkně odnesly. Po několik týdnů byl u veterináře, který řekl, že mu nedává moc naděje. Když maminka navrhla, že si pořídí jinou kočku, Kian začal hystericky křičet. Simba se k němu i přes zranění pokoušel doplazit, aby ho utišil. V tu chvíli maminka věděla, že musí kocoura zachránit. Vzali ho ke specialistovi a podstoupil řadu operací. Rodina se kocoura snaží navštěvovat, jak jen to jde a už se těší, že se jim brzy  vrátí domů.  I kdyby ho všechno opustili, je jasné, že Kian bude po jeho boku vždycky.

Životní styl - další články

Doporučujeme