Dámský klub se ptá: Jak často přesouváte doma nábytek?

2. dubna 2015·Životní styl·Ivana Zítová

Máte garsonku, kde se hodí ušetřit každý centimetr nebo velký dům, kde je dost prostoru na experimenty? Jste posedlí stěhováním nábytku nebo vás naopak ani nenapadne něco přesouvat. Dnes se tomu věnujeme v Dámském klubu na Frekvenci 1.

Neustálé přesuny

Možná, že vám to vnáší klid do duše nebo jen stále hledáte ideální rozložení nábytku ve vašem obydlí. Jisté je, že se rozhodně nenudíte. Pokud to akceptují i ostatní členové vaší domácnosti, pak jim buďte vděční. Ne každý se s neustálými přesuny dobře sžívá. Ve váš prospěch ale rozhodně hovoří fakt, že díky přesunům budete mít lépe uklizeno pod skříněmi, v koutech a dalších obvykle málo dostupných místech.

 

Bez nápadů a beze změn

To, že nemůžete otevřít okno, protože tomu brání skříň vás nijak nerozhodí. Stejně tak neřešíte, že rozkládací gauč nejde rozložit, protože vedle něj stojí pračka. Jste zkrátka rádi, že máte střechu nad hlavou a ačkoli by tu a tam nějaký ten zásah byl zapotřebí, vám se do toho prostě nechce. Na jednu stranu by vám to mohlo vylepšit domácnost, na stranu druhou, každý přesun znamená práci navíc.

 

Jak často stěhují nábytek moderátorky Dámského klubu?

Markéta: Miluji stěhování nábytku a dělám to pravidelně. V lepším případě prohazuji a stěhuji celé pokoje, v horším šoupu nábytkem jen po místnosti. Když to už nejde, alespoň stále měním barvy zdí. Prostě mě to baví.

Aneta: Poprvé a naposledy, když Prince přehodil strany obýváku, stálo nás to totálně podrápané dřevěné parkety, odřené zdi a mnou vzteky rozkopnutou skříň :-).

A jak jste na tom vy s přesouváním nábytku? Čekáme na vaše názory a nápady už dnes mezi 16. a 17. hodinou na Frekvenci 1. 

Životní styl - další články

Doporučujeme