GALERIE: Fotky, ze kterých se tají dech! NEJKRÁSNĚJŠÍ svatební destinace roku

30. srpna 2017·Životní styl·Karolína Stránská

Klasická veselka s babičkami a tetičkami, nebo pláchnout do exotické krajiny na soukromý obřad na pláži? To se honí hlavou lecjaké budoucí nevěstě. Možná, že vám galerie nejkrásnějších svatebních fotek roku usnadní rozhodování.

Není lehké vybrat tu nejkrásnější svatební fotografii na světě, obzvlášť když se denně odehrají tisíce nádherných obřadů po celém světě. Portál Junebug Weddings se však tohoto ošemetného úkolu zhostil a jak je vidět v galerii, opravdu úspěšně.

Posledních osm let tato webová stránka pořádá soutěž o nejlepší svatební destinaci, do níž tento rok přispělo na 4500 fotografů z celého světa. Porota sestává z uznávaných profesionálů, kteří musí tisíce příspěvků zúžit na 50 nejlepších. Soudě dle ukázkových snímků to musí být pěkná dřina.

“Máme obrovskou radost, že můžeme opět tuto soutěž pořádat. Naše letošní porota se skládá z talentovaných profesionálů, kteří mají dokonale v oku pojítko mezi krásnými páry a krásnými destinacemi. O tom celá soutěž koneckonců je,” uvedla manažerka webu Carrie Schwabová.

Nahlédněte do zlomku toho nejkrásnějšího, co letos svatební fotografie nabídla!

Životní styl - další články

Doporučujeme