Horoskop na jaro: Blížence čeká životní změna, na lepší časy se blýská Střelcům

20. března 2023·Životní styl·Redakce

Ilustrační foto (Zdroj: Shutterstock)

Na jaře se všechno probouzí, svět je najednou růžovější, barevnější a veselejší. S jarem přichází do našeho života slunce a nové začátky. A může přinést i lásku? Kdo se jí dočká a kdo se naopak může těšit na lepší zdraví či více peněz? Prozradí web Extra.cz.

Beran

Berani by neměli zapomínat hlavně na své zdraví, které velmi podceňují. Co třeba si zajít na preventivní prohlídku? Určitě to není špatný nápad. Často mají tendence se přepínat a velmi často na to doplatí. Třeba u sportovních aktivit jim hrozí zranění, tak opatrně.

Býk

Býci nepatří mezi nejaktivnější znamení a letošní jaro jim v tomto ohledu přinese změnu. Do života jim vstoupí mnoho nových lidí, kteří s sebou přinesou nové možnosti a příležitosti. A bude jen na Býcích, co s tím udělají. Na změny tohle znamení moc není, ale třeba to tentokrát bude jiné a oni se rozhodnou se svým životem něco dělat.

Blíženci

Jaro bude pro Blížence velmi důležité, protože je čeká zlom, které se velmi obávají. Sice se na začátku budou trochu být, ale nakonec to nebude tak hrozné, jak se báli. Je jen a jen na nich, jak se k tomu celému postaví, ale čím dříve udělají ten první a zásadní krok tím jednoduší to pro ně pak bude. A pokud se k tomu odhodlají, budou pak jen rádi a budou šťastnější.

Rak

Jaro bude pro Raky ve znamení lásky, tak by před ní neměli zavírat oči. Raci jsou velmi citlivé znamení a jakmile to vypadá, že by se jim mohlo dařit, raději utečou. Tak tomu se teď budou muset vyhnout, jinak mohou na lásku a vlastní štěstí zapomenout. Vypadá to totiž, že se konečně blíží ten pravý!

Lev

Uvědomí si, že nejsou středobodem celého světa a nemohou čekat, že všechno se bude dělat jen kvůli nim. Na jaro mají sice velké plány, ale budou to muset změnit, protože přijde neočekávatelná situace a oni se jí budou muset přizpůsobit. Sice se jim to líbit nebude, ale nakonec to zkousnou a do budoucna to pro ně bude velké ponaučení.

Panna

Panny by na jaře neměli zapomínat na své kamarády a přátele. Sice je hezké, že obětují hodně pro svou kariéru, ale bez podpory těch nejbližších by to nezvládli. Teď je načase jim to vrátit. Jednou by totiž mohli zůstat úplně sami. To ale neznamená, že na práci musí úplně zapomenout. Jen přehodnotit priority.

Váhy

Tohle nerozhodné znamení by si na na jaře mělo udělat pořádek v životě i doma. Váhy milují krásné věci, ale často zapomínají na to, že i ta nejluxusnější věc časem ztratí na hodnotě i lesku. Když se tohoto uvědomění zbaví, zjistí, že se jim nakonec žije moc hezky a lehce. A třeba jim do života vstoupí i někdo nebo něco nové.

Štír

Cestování. To bude pro Štíry hlavní téma. Je otázka, zda to bude soukromě nebo pracovně. Skloubit se dá obojí, ale doma Štíři moc nebudou. Nicméně pokud na ně někdo doma čeká, neměli by na něj úplně zapomenout. Právě na cestách totiž mohou potkat velmi zajímavé osoby.

Střelec

Na jaře se Střelcům blýská na lepší a hezčí čas. Na obzoru je nová láska, která může vzejít i z dávného přátelství. Je ale otázka, zda si toho rozlítaní Střelci vůbec všimnou. Mohli by se totiž ochudit o zajímavou příležitost. A zapomínat by neměli ani na práci, kde jim jejich snažení rozhodně nepřijde nazmar. Tady to vypadá na opravdu hezké období.

Kozoroh

Kozorozi nemají úplně geniální smysl pro humor a spontánní povahu. To se ale letošní jaro změní! Budou to právě oni, kdo budou chtít zkoušet něco nového, čímž všechny překvapí. Jejich jiná povaha by jim tak mohla přinést nejen novou lásku, ale i kariérní posun či úplně jinou pracovní a zajímavější pozici.

Vodnář

Jaro bude pro Vodnáře ve znamení práce a kariérního růstu. Dařit se jim může i v lásce, ale dominanci bude mít práce, ve které se dočkají zasloužené odměny. Může se ale jednat i o duchovní růst. Vodnáři si ale mohou být jistí v tom, že do jara nějak vstoupili, ale vystoupají z něj jako úplně někdo jiný.

Ryby

Ryby se budou věnovat osobnímu rozvoji a mohou se přiučit něčemu novému, za což budou v budoucnu moc rádi. S novými zkušenostmi přijdou na řadu i nové příležitosti. Ryby jsou velmi plaché znamení a letos na jaře budou moci na této “nevýhodné” vlastnosti zapracovat. Jaro je ideální příležitost na tom zapracovat.

Životní styl - další články

Doporučujeme