Ideální podzim pro každé znamení. Býci si udělají pohodu doma, Štíři se zaměří sami na sebe

23. října 2023·Životní styl·Redakce

Ilustrační foto (Zdroj: Depositphotos)

Podzim k nám vtrhnul plnou parádou. I když někteří z nás to skoro oplakali a už se nemohou dočkat léta a teplého počasí, i podzim se dá užít plnými doušky. Každé znamení to má ale trochu jinak. Jak si podzim užijete to vaše?

BERAN

Berani jsou známí pro svou dobrodružnou povahu. Proto se během podzimu naladí na svého vnitřního průzkumníka a naplánují si veselé venkovní aktivity. Mohou chodit na túry, sbírat jablka a švestky nebo jezdit na výlety. Možností je hodně a kochat se pestrobarevnou přírodou je něco, co Berani milují.

BÝK

Užívat si život se vším všudy, to Býci umí, to jim nelze vyčítat. Podzim si zpříjemní tak, že si doma udělají pohodu; nakoupí měkoučké deky a pestrobarevné polštářky, zapálí vonné svíčky, uvaří čaj, napečou dobroty ze sezónních surovin. Potěší tak všechny své smysly a budou tam, kde jim je nejlépe – doma.

BLÍŽENCI

Blíženci jsou hodně zvědavé znamení a podzim mají velmi  v oblibě. Ponoří se do víru vnitřních aktivit, jako je čtení knih, psaní deníků nebo přihlášení do nějakého kurzu. Chladné období tak využijí ke sebevzdělávání a získávání nových zkušeností a poznatků.

RAK

Na podzim Raci rádi pečují o svou milou povahu. Pro své milované připraví dobrou večeři, během které naservírují ta nejlepší jídla. U stolu bude možnost probírat veškeré rozvory a čas přijde i na vzpomínky. Příjemné mohou být i procházky u vody, zvuk větru, který se prohání mezi stromy s pohledem na rozčeřenou vodu na ně má uklidňující vliv.

LEV

Jestliže Lvi něco umí, je to předvádění. Proto jim podzim, který je obdobím kreativity, hraje do karet. Pokud je podzimní počasí teplejší, mohou jít s přáteli třeba opékat buřty, hrát na kytaru, zpívat nebo vyprávět příběhy. Za chladnějších teplot si mohou k oknu dát malířské plátno a namalovat barevnou přírodu.

PANNA

Panny jsou velké puntičkářsky, což se projevuje ve všech aktivitách, co dělají. Milují květiny a zahradu, na které se ale na podzim moc pracovat nedá. Proto se květinami obklopují rádi doma, aby si zvelebili své bydlení. mohou se také ponořit do focení, protože podzimní příroda je asi nejkrásnější z celého roku.

VÁHY

Váhy mají smysl pro rovnováhu a harmonii. Sychravý podzim by proto měli využít k meditaci či praktikování jógy ideální se zapálenými vonnými svíčkami. Ve slunnější dny mohou s přáteli zorganizovat piknik a ideální by bylo, aby každý z účastníků donesl něco dobrého k pití či k jídlu.

ŠTÍR

Ideální období pro Štíry? Podzim! Lidé narození v tomto znamení by se měli tedy zaměřit sami na sebe; meditace, jóga, zapracovat na osobní transformaci či změnit něco, s čímž nejsou spokojení. Jestliže se o sobě chtějí dozvědět více, můžou zkusit návštěvu u kartářky či vědmy.

STŘELEC

Střelci milují dobrodružství a podzim jim nabízí zcela nový pohled na věc. Můžou zkusit třeba vyrazit s přáteli a rodinou do hor, kde si to užijí i za chladnějšího počasí. A klidně můžou vyrazit i do zahraničí a sledovat různé podzimní tradice a pak si všechno zapsat.

KOZOROH

Kozorozi jsou velmi ambiciózní znamení, které si během podzim už plánuje, co bude dělat příští rok. Jedou v hesle, kdo je připraven, není překvapen. Pro ně to navíc není něco, co by je rozčilovalo, ale právě naopak; spojí příjemné s užitečným. Jak jinak využít krátké dny a sychravé počasí k plánům na slunnější dny.

VODNÁŘ

Vizionáři, to jsou Vodnáři. Podzim tak zřejmě využijí k osobnímu růstu. Mohou se přihlásit do nějakého kroužku. Toto období v nich probudí kreativního ducha, který jim pomůže vydláždit cestu k novým nápadům a případným změnám, které chtějí udělat ve svém životě.

RYBY

Kdy jindy, než na podzim se můžeme spojit se svým vnitřním světem? To je přesně to, co snílci Ryby udělají. Barevné listí na zemi bude něco, co v nich vzbudí pořádnou dávku kreativity. Nezapomenout si vzít propisku a sešit ať nezapomenou žádnou myšlenku, které je přes den napadne.

 

Životní styl - další články

Doporučujeme